Удоволствие от шофирането по ваш вкус

Адаптивна система за електронно регулиране на окачването DCC

Едно натискане на бутон е достатъчно и вашият автомобил започва да се носи неусетно дори върху неравен паваж, или пък да се държи като спортен автомобил в завоите. Това е възможно благодарение на адаптивната система за електронно регулиране на амортисьорите DCC. При тази система имате на разположение режимите "Comfort", "Eco" и "Sport", както и възможността да изберете свои собствени настройки. При много други автомобили можете да изберет само веднъж каква настройка на ходовата част желаете: преди покупката. При Arteon/Shooting Brake можете да избирате наново по време на всяко пътуване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team