Насладете се на прекрасна гледка към небето

Панорамен шибедах - стъклен таван

Големи размери за невероятна гледка: предлаганият като опция шибедах заема предната част на тавана и по този начин осигурява на водача и пасажера чудесен изглед нагоре. Затъмненото стъкло, от което е направен шибедахът, намалява нежелания ефект на заслепяване. Желаете ли и допълнителна порция свеж въздух? Чрез натискането на бутон шибедахът може да се открехне или да се плъзне назад.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team