Изключителни вътрешни качества

Пътнически салон и багажник

За да се почувствате у дома си в новия Arteon, е необходимо да направите само едно: да се качите на борда. Автомобилът веднага ви грабва със своя простор, който превръща спортно-елегантния Fastback в отлично пригодена за всекидневна употреба лимузина. Като водач вие се ползвате от всички предимства на множеството асистиращи системи и интуитивното управление на функциите в новия Arteon. Вашите пътници от своя страна се радват на изобилие от пространство за краката както отпред, така и на втория ред седалки. Багажникът е впечатляващо обемен за автомобил с такъв тип каросерия и благодарение на големия заден капак товаренето и разтоварването му са лесни като детска игра. Удобството играе ключова роля в новия Arteon.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team