Always on

Streaming & Internet

Със "Streaming & Internet"¹⁾ ²⁾ във вашия Arteon вие винаги можете да се наслаждавате на любимата си музика - без значение къде се намирате. За да стриймвате музика е необходимо само еднократно да въведете вече съществуващите си данни за достъп към съответната услуга, например Apple Music. По този начин получавате достъп и вече не е необходимо да използвате външно устройство. С помощта на услугата Webradio вие можете да се възползвате от всички предимства на интернет-радиостанциите на борда на автомобила - така търсенето и слушането на Live-предавания и подкастове става лесно като детска игра. Интегрираният WiFi-Hotspot позволява на вашите спътници да разполагат със стабилна интернет връзка и дава възможност за сърфиране в мрежата от общо до осем външни устройства.

1) Използването на Streaming-услуги изисква собствен договор за пренос на данни (пакет данни през eSIM или WiFi-Tethering) и е необходимо наличието на активен акаунт за съответната Streaming-функция.

2) За използването на "Streaming & Internet"-функциите, както и на WiFi-Hotspot е възможно начисляването на допълнителни такси за пакети за пренос на данни от мобилния оператор "Cubic Telecom" и могат да се ползват в рамките на обхвата на този оператор на територията на многобройни европейски държави. Информация за цени и държави, в които услугата е налична можете да откриете на адрес: https://vw.cubictelecom.com

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team