Движи се точно по Ваш вкус.

Адаптивно окачване DCC.

С адаптивното окачване DCC ходовата част може да е регулирана нормално, спортно или комфортно. При това електрически регулируемото демпфериране се адаптира автоматично. DCC реагира постоянно на различни пътни ситуации и отчита процесите на спиране, управление и ускоряване.

Адаптивното окачване DCC осигурява значително подобрение на динамичните характеристики. Водачът вече не е фиксиран към определени параметри на ходовата част, а може индивидуално да напасва автомобила си. Изборът става удобно с натискане на бутон в следната конзола. Настройките в индивидуалното меню се извършват чрез регулатор с плъзгач и така могат да бъдат подходящо адаптирани към личните предпочитания.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип