Акустичен комфорт

И във вътрешното пространство източниците на шумове са серийно оптимизирани, за да работят възможно най-безшумно, като напр. тихите вентилационни отвори без течение или седалките, вентилирани с ниски вибрации. Опционално предлаганите шумопоглъщащи шайби отиват дори една стъпка напред: разширената шумоизолация на вътрешното пространство допринася за особено доброто изолиране на шумовете. Освен това стъклата с термозащита, както и затъмнените странични и задни стъкла, заедно с приятната акустика, предлагат ефективна защита от смущаващото падане на светлина. За да не бъдат заслепени пасажерите и да се насладят на пътуването в пълно спокойствие.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип