VW Arteon: амбиентно осветление

Амбиентно осветление.

С натискане на бутон на централния дисплей управлявате удобно осветените входни и декоративни лайстни, лампите за четене отпред и отзад, както и осветлението на пространството за краката. При това имате избор между три предразполагащи цвята. Естествено, всички интериорни лампи са оборудвани с модерни LED. Благодарение на иновативното амбиентно осветление (предлагано като опция) Вие и спътниците Ви пътувате още по-приятно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип