VW Arteon: Car-Net Security & Service

Полезни както в ежедневието, така и за спешни случаи: серийните услуги Car-Net "Security & Service"¹ Ви оказват помощ с информативни данни и директна връзка с центъра за обслужване на клиенти на Volkswagen.

Кога е следващият контролен преглед? Колко е пълен резервоарът? Точно когато един автомобил се ползва от повече хора, е добре да се знае, че на такива въпроси може по желание просто да се отговори онлайн. Благодарение на услугите Car-Net "Security & Service"¹ разполагате с много важни данни за автомобила в уеб портал.

Поне толкова полезна може да се окаже технологията обаче и по време на пътуване: ако системата, в рамките на ограниченията си, регистрира злополука, автоматично се установява контакт с центъра за обслужване на клиенти на Volkswagen. По този начин освен това е възможно, в зависимост от ситуацията, да се алармира за помощ на място и да се предаде важна информация, като напр. данни за автомобила, брой на хората в автомобила или местоположението му. Чрез гласова връзка може да се положи грижа за водача или да му се помогне до пристигането на спасителната служба.

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип