VW Arteon: Дисплеи.

Иновативният Active Info Display (серия Highline) Ви предлага, благодарение на няколкото информационни профила, точна информация на цветен TFT дисплей с висока резолюция и размер 31,2 см (12,3 инча). Различните информационни профили дават възможност за целенасочен избор на данни, които се показват наред с класическото съдържание като оборотомер, тахометър и километраж. Управлението става бързо и лесно от мултифункционалния кожен волан на Вашия Arteon. При нужда извикайте например подробни данни за пътуването или включете визуалното представяне на Вашите асистиращи системи за водача.

Head-up дисплеят (опционално) показва допълнително важна пътна информация, непосредствено в зрителното Ви поле. Скорост, пътни знаци, активност на асистиращите системи, както и предупредителни и навигационни указания се прожектират директно върху дисплея пред челното стъкло. Следователно можете веднага да ги отчетете и въпреки това да запазите вниманието си върху пътя. Дисплеят, на който се изобразяват данните, може по желание да се прибира в арматурното табло и да се покрие плътно с капак.

В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип