Дизайн на светлините

Шофирате серийно с изцяло LED фарове, към които освен дневни светлини, принадлежи и автоматично включване на късите светлини. С помощта на сензори за здрачаване то допринася за оптимално осветление. В комбинация с опционално предлаганите навигационни системи Ви предлагаме фарове с предварително активиране. Те осветяват завоите предварително, още преди да се насочите към тях.

Задните светлини също ще Ви спечелят с модерна и естетична LED технология. А благодарение на динамичните мигащи светлини в задната част на Arteon Comfortline и HIghline сте не само в безопасност на пътя, но и изглеждате особено добре.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип