Двигатели

..Под големия преден капак на новия Arteon множество ефективни варианти на двигатели и скоростни кутии се грижат за максимална динамика. Например предлаганият за Arteon Comfortline и Highline BiTurbo двигател с мощност 176 kW (240 к.с.) (разход на гориво, л/100 км комбиниран 5,9; CO₂-емисии комбинирани, г/км: 152) спада към най-мощните дизелови агрегати, които се предлагат понастоящем. С този двигател серийно получавате задвижване на всички колела 4MOTION, както и електронната блокировка на диференциала XDS и адаптивното окачване DCC.

Това важи също и за запазения на линията на оборудване Highline лидер между бензиновите двигатели на Arteon, който внушава уважение с 206 kW (280 к.с.) (разход на гориво, л/100 км комбиниран 7,3; CO₂-емисии комбинирани, г/км: 164).

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип