Интернет

Толкова комфортна може да е навигацията.

Благодарение на връзката с интернет, с опционалния пакет Car-Net "Guide & Inform"¹ ползвате най-актуалните данни. Когато например някъде се образува или премахне задръстване, го разбирате онлайн, в реално време. Особено удобно: маршрутът Ви съответно автоматично се адаптира. Открийте с онлайн търсенето на специални цели многобройни атрактивни ресторанти или интересни цели като хотели, бензиностанции или новооткрито кино.

Кога е следващият контролен преглед? Докъде е пълен резервоарът? Точно когато един автомобил се ползва от повече хора, е добре да се знае, че на такива въпроси при Arteon може по желание просто да се отговори онлайн. Благодарение на серийната услуга Car-Net "Security & Service"² разполагате с много важни данни за автомобила в уеб портал. Поне толкова полезна може да се окаже "Security & Service" обаче и по време на пътуване: Ако системата, в рамките на ограниченията си, регистрира злополука, автоматично се установява контакт с центъра за обслужване на клиенти на Volkswagen. По този начин освен това е възможно, в зависимост от ситуацията, да се алармира за помощ на място и да се предаде важна информация, като напр. данни за автомобила, брой на хората в автомобила или местоположението му. Чрез гласова връзка може да се положи грижа за водача или да му се помогне до пристигането на спасителната служба.

//1.// За използването на мобилните онлайн услуги (Car-Net "Guide & Inform") се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно, с опционалния интерфейс за мобилен телефон "Premium" (само в комбинация с навигационната система "Discover Pro"), може да се използва мобилен телефон с remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM карта с опция за телефон и данни. Услугите Car-Net са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net настоятелно препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор! За използването на Car-Net се сключва отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план - от Вашия мобилен оператор.

//2.// За използването на Car-Net "Security & Service" се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Услугата за спешно повикване е вече активирана след доставката без регистрация.

Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план - от Вашия мобилен оператор.

 

 

1 За използването на мобилните онлайн услуги (Car-Net „Guide & Inform“) се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно, с опционалния интерфейс за мобилен телефон „Premium“ (само в комбинация с навигационната система „Discover Pro“), може да се използва мобилен телефон с remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM карта с опция за телефон и данни. Услугите Car-Net са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор! За използването на Car-Net се сключва отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор. 2. За използването на Car-Net „Security & Service“ се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Услугата за спешно повикване е активирана още след доставката и без регистрация. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип