Избор на профил на шофиране.

В новия Arteon пътуването Ви е едновременно динамично и икономично. Пожелавали ли сте си понякога Вашият автомобил да е малко по-спортен? Бихте ли пътували с още по-малък разход на гориво? С опционалната система за избор на профил на шофиране Вие решавате според ситуацията и индивидуалните нужди. Просто изберете с натискане на копчето или на сензорния екран на Вашата инфотейнмънт система желания профил. По този начин задвижването, кормилното управление, предавките (при скоростна кутия с двоен съединител DSG) и дори фаровете се напасват автоматично. Естествено можете и да се насладите на напълно нормален комфорт - профилът на шофиране "Normal" прави това възможно.

Използването на стрийминг услугите изисква индивидуален мобилен план за пренос на данни (пакети данни чрез eSIM или WLAN-Tethering) и наличието на активен акаунт за съответната стрийминг услуга.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип