Климатична инсталация

В Arteon комфортът на климатичната система с 3 зони "Air Care Climatronic" е сериен. В комбинация с опционалния елегантен стъклен панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане с електрическо повдигане и плъзгане се осигурява както изящна визия отвън, така и приказни гледки, а освен това попадащата вътре светлина създава усещане за уникално голям простор.

Допълнително новият Arteon разполага опционално с иновативно климатично предно стъкло. Това челно стъкло се затопля без нишки, отразява инфрачервените лъчи и минимизира директното заслепяване от слънцето.

С предлаганото също по желание затъмнено задно стъкло и съответните затъмнени странични стъкла отзад пасажерите на задните седалки са предпазени от твърде много слънце и така допълнително се подчертава елегантната визия на Arteon.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип