Мобилна телефония

С двете ръце върху волана телефонирате по-безопасно.

Не пропускайте повече разговори и въпреки това останете концентрирани в трафика. За удобно телефониране по време на пътуването се грижат опционалните телефонни интерфейси. Те предлагат особено високо качество на говорния сигнал благодарение на дигиталния речеви процесор, висококачествения микрофон на тавана и високоговорителите на автомобила. Сигналът е оптимален благодарение на връзката с външната антена, дори при критично покритие на мрежата. С помощта на Bluetooth връзка можете да възпроизвеждате музика от Вашия смартфон на аудиосистемата на Arteon.

В изпълнение "Comfort" мобилният телефон се свързва с външната антена посредством индуктивна антенна връзка в средната конзола. Там мобилният телефон е добре съхранен и си спестявате необходимостта от закупуването на допълнителна стойка за него

Във вариант "Premium" е възможно започнати извън автомобила разговори да се пренесат чрез Bluetooth® на системата "Свободни ръце", ако Вашият смартфон е съвместим с Bluetooth® и притежава remote SIM Access Profile (rSAP). Алтернативно можете да поставите и допълнителна SIM карта с тарифа за данни в слота на Вашата инфотейнмънт система и интегрираният тогава WiFi хотспот позволява на Вас и Вашите спътници да използвате интернет, докато сте на път.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип