Навигация

Толкова комфортна може да е навигацията.

Опционално предлаганата навигационна система "Discover Media" Ви подпомага в Arteon да намерите най-добрия път до Вашата цел.Благодарение на интегрираната Bluetooth технология телефонирането с функция Свободни ръце става значително по-удобно. Освен това "Discover Media" е оборудвана със сензорен екран за лесно управление, CD плейър, съвместими с Apple USB изводи, както и вход за SD карти за възпроизвеждане на MP3 и WMA файлове. Ако желаете нещо допълнително: също предлаганата по желание навигационна система "Discover Pro" е инфотейнмънт системата за особено придирчивите. Тя предлага сензорен екран с размер 23,4см, прегледно представяне на картите в 3D формат и вътрешна флаш-памет. Гласовото управление реагира при назоваването на имената на места и улици и изчислява маршрута според указанията. Със свързан телефон съвсем лесно се обаждате на лица от Вашия запаметен списък на телефоните, като произнасяте името им. Така двете Ви ръце остават на волана и се концентрирате напълно върху движението.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип