Park Assist.

Паркиране с финес.

Arteon значително улеснява маневрирането. Предлаганият по желание "Park Assist" изчислява в рамките на ограниченията на системата дали автомобилът ще влезе в авизирано паркомясто. Когато включите мигач, системата може да разпознае от коя страна на улицата искате да паркирате. Вие поемате подаването на газ, задействането на съединителя и спирачките, докато "Park Assist" управлява влизането и излизането при успоредно и перпендикулярно паркиране.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип