Прогресивно кормилно управление

Докосването до информацията може да е толкова приятно.

Изживейте прогреса в собствените си ръце. Прогресивното кормилно управление Ви предлага оптимизирано поведение по време на управление, което може да се окаже толкова безценно в ежедневието, колкото и при сложните пътни условия. Така прогресивното предавателно отношение намалява работата за управление при паркиране и същевременно повишава динамиката на шофиране чрез директно поведение при управление по пътища с много завои. По този начин прогресивното кормилно управление разрешава по-добър контрол при спортно поведение и осигурява допълнителен комфорт при ежедневната употреба.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип