Elegance и R-Line

Premium от елегантен до спортен

Стилният Arteon Elegance и спортният R-Line Ви предлагат първокласно серийно оборудване и освен това много опции за персонализиране. Екстериорът и на двете линии подкупва, например с 18 цола алуминиеви джанти и обграждащи хромирани лайстни. Изискани детайли, като динамичните задни мигачи осигуряват елегантна простота на стила, според съвременните разбирания.

Arteon R-Line е разпознаваем от пръв поглед по своята характерна предна част с лого R-Line в радиаторната решетка и C-образни контури в черен гланц. Отзад задният спойлер, също в черен гланц, и хромираните трапецовидни бленди подчертават спортния му характер. Настанете се на предните седалки в комбинация кожа - Alcantara или се насладете на опционалното кожено оборудване "Nappa" с "Nappa Carbon Style".

В Arteon Elegance веднага ще Ви направят впечатление издържаните в матов хром капачки на външните огледала. Те хармонират добре с блестящите хромирани лайстни върху броните и с надписа "Elegance"върху калниците.

Няма неизпълнени желания и по отношение на интериора. Arteon R-Line управлявате с облечения в кожа мултифункционален спортен волан и сядате под черен таван. Седалките и на двете линии на Arteon са тапицирани с изящна естетична комбинация от кожа "Vienna" и Alcantara. Завършеност на ексклузивния интериор на Arteon Elegance придават между другото и запазените за този модел декоративни елементи с лайстна за акцент под арматурното табло.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип