Седалки

По желание в Arteon Comfortline и Highline разполагате с изцяло електрически седалки, които с многобройните си функции осигуряват още повече комфорт. Така се наслаждавате между другото и на предимствата на електрически регулируемите лумбални опори. Ако изберете Arteon Comfortline, допълнително можете да се ползвате от активна климатизация на тези седалки: вентилатори, които нежно пропускат въздуха покрай тялото и така влияят на температурата по желание, осигуряват приятна вентилация. Влагата и топлината се отвеждат през специално оформени въздушни канали в тапицерията на седалките, за да се чувствате винаги добре, дори на дълги разстояния. 12-посочно регулиращата се седалка (опция Comfortline), както и 14-посочно регулиращата се седалка (опция Comfortline и Highline) Ви предлагат като водач на Arteon възможността да се поглезите с масаж по време на пътуване.

Който и вариант да изберете, като водач се настанявате на особено добре приспособените за гърба седалки ergoComfort, които носят знак за качество на Акцията Gesunder Rücken e. V. (здрав гръб) за превъзходна ергономия.

В новия Arteon и спътниците на задните седалки могат да се чувстват като у дома си: напр. благодарение на комфортното пространство за главата и краката. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип