Шофиране

Към серийното оборудване спада например автоматичното регулиране на дистанцията ACC, с вкл. система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия, разпознаване на пешеходци и адаптивен темпомат. В рамките на ограниченията на системата тя може да предупреждава за ситуации с критично малка дистанция и да помогне за скъсяване на спирачния път. С помощта на навигационните данни системата може също да вземе под внимание ограниченията на скоростта и посоката на завоите.

Важна съставна част на "Front Assist" е разпознаването на пешеходци: система, която в рамките на ограниченията си, може да разпознае, когато пешеходец внезапно излезе на пътното платно. Ще бъдете предупредени за това със звуков и визуален сигнал. Ако тогава не натиснете спирачките, чрез спирачен импулс ще бъдете алармирани за критичното разстояние. Ако и тогава не реагирате, системата, в рамките на ограниченията си, ще извърши аварийно спиране.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип