Асистент за задръстване.

Така ще преминете удобно през трафика с чести спирания.

Опционалният асистент за задръстване използва утвърдени функции като автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за спазване на лентата на движение "Lane Assist", за да осигури удобно полуавтоматично шофиране в условията на задръстване. Така Вашият Arteon при скорост от 0 до 60 км/ч следва движещия се пред Вас автомобил и в рамките на възможностите на системата управлява самостоятелно газта и спирачките. Асистентът за задръстване Ви поддържа в изнервящия трафик с чести спирания и по този начин помага да се избегнат типичните злополуки при задръствания.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип