Добре дошли на високото ниво.

Интериор

Опционалните декорации от алуминий и естествено дърво предразполагат с луксозна визия и същевременно предлагат огромно удоволствие при докосване, точно както и стъкленото покритие на предлаганата по желание навигационна система "Discover Pro", което е сравнимо по вид и усещане с допира на таблет от най-високо качество. Допълнително имате възможността да оборудвате Arteon с многобройни висококачествени технологии, като например опционалното амбиентно осветление за индивидуална осветителна атмосфера в автомобила и много други първокласни опции.

За двата варианта на оборудване Comfortline и Highline се предлагат особено отбрани тапицерии: серийно се наслаждавате на кожа "Vienna" в комбинация с фина Alcantara, напр. в светлосив цвят Mistral. Или изберете кожата "Nappa", към която в Arteon Highline принадлежат спортни странични Carbon опори. Така ще оформите своя личен автомобил мечта.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип