Звук

Към серийното радио "Composition Media" принадлежат осем високоговорителя, както и FM радиоприемане и CD плейър, който възпроизвежда музика във формат MP3, AAC и WMA. Освен това, допълнителна възможности за вход на данни предлагат слот за SD карта, AUX-IN и USB интерфейси. Удобно свързвате мобилния си телефон с Bluetooth връзка. Системата е оборудвана с полезния сензор за приближаване: ако доближите пръст до някое поле за управление на дисплея, то се уголемява и подчертава. Така управлението става още по-лесно и сигурно.

Във Вашия Arteon по желание се наслаждавате на цифрово радиоприемане DAB+. С него приемате допълнително още актуална пътна информация, разнообразен избор на радиостанции, музика, прогноза за времето и много други. Могат да се изобразяват дори графики, напр. карти на града или анимации.

Опционалната, прецизно настроена за вътрешното пространство озвучителна система "DYNAUDIO Confidence" със Surround Sound, дванадесет високоговорителя, включително централен високоговорител и субуфер, както и обща мощност 700 W, осигурява фантастичен звуков резултат с възможност за индивидуализиране на звука за всички пасажери.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип