cargo up! с право на данъчен кредит. Разходите падат. Бизнесът върви нагоре.

Volkswagen cargo up! е Вашата отлична възможност да получите високофункционален компактен товарен автомобил за работа в града и не само. Независимо дали ще се спрете на бензиновия вариант на модела или ще изберете да го дооборудвате с LPG инсталация (пропан-бутан) или най-вече ако заложите на заводската ни CNG-версия (природен газ / метан) - едно е сигурно - Вие ще работите с минимални разходи под знака на Volkswagen.

cargo up! Ви гарантира висока надеждност, съвременно и гъвкаво транспортно решение и отличен имидж за Вашата фирмена дейност при висока доза функционалност. Подплатен с доказано високата остатъчна стойност на марката, този малък Volkswagen ще свърши огромно количество работа срещу минимални разходи на километър и категорично ще бъде една от Вашите най-добри инвестиции - особено с нашата гаранция от 4 години или 120 000 км пробег.

cargo up! е вариант на модела, който се изпълнява като опционален пакет само при стандартната версия с 3 врати и предвижда оборудване, както следва:

- Без задна седалка, облегалка и задни подглавници - автомобилът е в изпълнение 1+1 места
- Без задни триточкови колани
- Без покривало на багажното отделение
- Без вариращ под на багажното отделение
- Халки за закрепване на багаж

Хомологация N1 за товарен автомобил, която дава възможност за ползване на данъчен кредит по ЗДДС. Можете да направите справка с ценовата листа на up!