Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Мобилни онлайн услуги на Volkswagen Car-Net

 

Всичко пред погледа и винаги с Вас.

Пристигайте спокойни с информацията в реално време, изпращайте дестинации директно към Вашия автомобил и в случай на авария се обадете за помощ. С услугите Car-Net "Guide & Inform" и "Security & Service", както и App-Connect и e-Remote Вашият автомобил е изцяло онлайн.

Отначало свързани в мрежа.

С мобилните онлайн услуги на Car-Net пристигате бързо до целта си и сте оптимално информирани. Свържете се с Вашия Volkswagen и използвайте практични функции – независимо, дали от дивана чрез Вашия смартфон, на компютъра или на път в автомобила.

App-Connect

Пренася Вашите приложения в автомобила
App-Connect

С трите иновативни технологии Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink® можете удобно да свържете смартфона си с инфотейнмънт системата и да използвате много приложения по време на шофиране. За повече забавление и лесно управление.

Научете повече

Guide & Inform

Пристигнете спокойни
Guide & Inform

С "Guide & Inform" Вие сте по-добре и по-бързо информирани. Потърсете вълнуващи цели близо до Вас, получавайте информация за пътния трафик в реално време или вижте свободни паркоместа и най-изгодните бензиностанции по Вашия маршрут. За да пристигнете спокойни до целта си.

Научете повече

Security & Service

Повече информация и безопасност
Security & Service

"Security & Service" предлага мобилен достъп до важни функции на автомобила. Дали планиране на дата за посещение на сервиз, автоматично съобщение за злополука, обаждане на пътна помощ, онлайн стационарно отопление или онлайн алармена система срещу кражба: Вашите лични услуги Ви подкрепят почти във всяка ситуация и осигуряват важна информация за мобилността Ви.

Научете повече

e-Remote

За e-up!
e-Remote

Car-Net "e-Remote" предлага удобен достъп до най-важните функции на Вашия e-up!. Напълно практично от компютър или благодарение на приложението Car-Net, също удобно и от Вашия смартфон. Тук ще намерите повече информация за многото възможности, които предлага "e-Remote".

Научете повече

App-Connect

Свържете Вашия смартфон удобно с Вашата инфотейнмънт система

С MirrorLink® не трябва да се отказвате повече зад волана от практични приложения. Огледала & просто свържете Вашия смартфон, поддържащ MirrorLink®, с автомобила и управлявайте Вашите приложения удобно чрез екрана на инфотейнмънт системата.                   

При шофиране използвайте избрани Android приложения: Благодарение на Android Auto™ от Google™ управлявате подходящи приложения от Вашия смартфон с операционната система на Android безопасно докато шофирате. С Google Voice™ управлявате всичко с гласови команди и възпроизвеждате музика напр. от Google Play Music™, Pandora или Spotify. Сега вече се подържат много други приложения.

Допълнителна информация ще получите директно от Google­™.          

С Apple CarPlay™ използвайте iPhone във Вашия Volkswagen: управлявайте по време на шофиране избрани приложения от Вашия iPhone. При това обслужването на приложенията е толкова лесно, както сте свикнали от iPhone. Телефон, новини, музика - всичко само с едно натискане на бутона. А по желание можете да управлявате системата и гласово.

Повече информация ще получите директно от Apple.

Видео:

Така функционира App-Connect

Начало на видеото

Преглед на услугите Guide & Inform

По-добре информирани на път: вълнуващи дестинации, актуална информация за трафика и много повече.

За използването на услугите Car-Net "Guide & Inform" се нуждаете от навигационна система. Това са "Discover Media" и "Discover Pro", както и предлаганата за Touareg Innovision Cockpit. Така, стандартно Вие сте подготвени за използването на помощните онлайн-услуги. Други условия: Volkswagen потребителски акаунт и смартфон с интернет достъп.

Във връзка с навигационната система "Discover Pro" ние препоръчваме допълнително телефонен интерфейс "Premium", който дава възможност, да се настрои WiFi хотспотт във Вашия Volkswagen. При "Discover Media", с опционалния CarStick и собствена SIM-карта бързо и лесно създавате интернет връзка, както и WiFi хотспот във Вашия Volkswagen.

Услуги Guide & Inform

Онлайн информация за пътния трафик

Без задръстване. Без стрес: с онлайн информацията за пътния трафик се показват промени по Вашия маршрут чрез актуална информация за пътния трафик от интернет почти в реално време. Така навреме сте информирани за нарушения в трафика и услугата помага да заобиколите задръстванията. Алтернативен маршрут се предлага автоматично.

 • Предоставя прегледно актуална информация за трафика, задръствания, препятствия и разсейването на задръствания
 • Данните за трафика се извикват почти в реално време
 • Динамичното навигиране към целта взема под внимание възможното пестене на време според текущото състояние на трафика
 • Ясно, цветово представяне
Онлайн импортиране на дестинации

Никога не губете целта от очите си: с онлайн импортиране на дестинации изпращате отделни цели още преди началото на пътуването към навигационната система на Вашия автомобил. Целите могат да бъдат импортирани през портала Car-Net. Прегледна страница с детайли показва повече информация и ви предлага възможност да се придвижите директно до дестинацията.

 •  Комфортен достъп до запаметените цели
 •  Лесно импортиране на цели с приложението Car-Net
 •  Предлага място за 100 съхранени основни дестинации
Онлайн импортиране на маршрути

Целта в багажа: с услугата онлайн импортиране на маршрути можете да използвате създадени на PC или таблет маршрути напълно лесно във Вашия Volkswagen. Щом като Вашата навигационна система е свързана с интернет и разполага с необходимите данни на карти, могат да бъдат импортирани до пет създадени в портала Car-Net маршрути.

 •  Дава възможност за планиране на маршрути чрез PC или таблет
 •  Може да обхваща до десет междинни точки на маршрут
Моите основни дестинации

Не пропускайте нищо преди пътуването: благодарение на "Моите основни дестинации" можете да импортирате някои основни дестинации (POI) още преди началото на пътуването в навигационната система на автомобила. Освен това отделни основни дестинации могат да бъдат категоризирани и обобщени в пакет.

 • Дава възможност за създаване на индивидуални POI пакети, като напр. за бензиностанции или ресторанти
 • Категоризира POI-та чрез свободно избираем текст и картинни икони 
Онлайн търсене на интересни места (текст)

Намирайте навсякъде интересното: независимо, дали банка, бутик или бистро: С онлайн търсенето на интересни места можете чрез Google™ на всяко място напълно целенасочено да търсите любими места. За това в интернет се грижат постоянно актуализираните данни за много изненадващи и полезни открития. Така пътуването доставя още повече удоволствие.

 • Постоянно актуализирани данни чрез онлайн-търсене (Google™)
 • Преглед на всички важни специални цели
 • Откриване на нови индивидуални любими места
 • По-бързо намиране, по-бързо пристигане
Места за паркиране

Паркиране без дълго чакане: търсете удобно и без суетене подходящи места за паркиране в близост до текущото местоположение на автомобила. Приложението показва общият брой и броят на свободните паркоместа в близко разположените закрити паркинги. Освен това услугата дава информация за цени, работно време и отдалеченост. Съответните се показват в изгледа с карти на радио-навигационната система.

 • Стартиране на навигацията до съответния паркинг директно от приложението
Бензиностанции

По-малко грижи относно зареждането с гориво: услугата за бензиностанции Ви подсигурява безстресово с информация за бензиностанции в близост до автомобила. Резултатът от търсенето съдържа осен местоположение, също и данни за цени на горивото и работно време. Търсенето стартира или по Ваше желание или автоматично при ниво на горивото под определена граница. 

 • По желание стартира навигирането до избраната бензиностанция
 • Винаги актуални данни благодарение на свързването с централна база данни
Станции за зареждане

Намерете навсякъде връзка: С тази Car-Net услуга (налична за електромобили и хибриди) сте навсякъде подсигурени. За да можете да стигнете до целта без обходни маршрути, услугата намира следващата свободна колонка за зареждане във Вашата зона и се свързва удобно с Вашата навигация.

 • Предлага детайлен преглед на всички станции за зареждане в близост до шофьора.
 • Навигира до избраната станция за зареждане или я интегрира в навигирането на маршрута
 • Информира за електрозахранването и отдалечеността на станциите за зареждане
 • Предлага възможността, целта да се запамети за по-късна навигация
Доклад за състоянието на автомобила

Успокояващо, когато автомобилът сам се проверява. Докладът за състоянието на автомобила информира напр. преди дадено пътуване за текущото състояние на автомобила. Той изброява на списък наличните предупредителни съобщения и предстоящи или просрочени събития за поддръжка и ги активира.  

 • Изпраща известия по имейл, щом като бъде съставен доклад за автомобила
 • Ако се изиска ръчен доклад за автомобила, той се създава, щом като автомобилът е "онлайн"
 • Показва напр. информация за състоянието на налягането на гумите, ниво на течностите, степен на износване на спирачките и сервизни-интервали
Новини

Новини, насочени към Вас: с помощта на приложението получавате новости, които наистина Ви интересуват. Актуалните новини на по-рано абонирани доставчици се показват на дисплея на навигационната система. Така пътувате напълно спокойни и въпреки това не пропускате това, което се случва в момента.

 • Може да се запаметяват до десет канала с новини едновременно
Времето

Научете при какво климатично време ще пристигнете: благодарение на тази метеорологична услуга получавате актуални данни за метеорологичната обстановка на собственото си местоположение, на целевата дестинация или на предварително определени места. При това системата взема под внимание предполагаемото време на пристигане. Всички данни са показани прегледно на дисплея на навигационната система.

 • Информация за актуалната температура, вятър и за метеорологичната обстановка през следващите три дни
 • Запитването за времето се обработва на база на съответната най-актуална информация на доставчика на услугата
Мениджър Часово време

Всичко навреме: Използвайте деня. Услугата за управление на времето ще Ви помогне за това. На смартфона тя се синхронизира с Вашия календар и изчислява на база текущите данни за трафика и навигацията, кога е най-добре да тръгнете. Така ще пристигате винаги точно навреме за Вашата уговорка - и ще можете да планирате по-добре деня си. 

 • Има достъп до адресните данни и записи от личния Ви календар
 • Калкулира оптималното време за тръгване на база на текущата информация за трафика и изпраща известие
 • Предлага детайлен преглед на предложените маршрути, предстоящи срещи и предпочитани цели

Наръчник за допълнителни услуги & Inform Plus

 

Онлайн търсене на интересни места (глас)

Попитайте за нови открития: с онлайн търсенето на интересни места (глас) можете чрез Google™ на всяко място напълно целенасочено да търсите за лични фаворити, - дори чрез гласово въвеждане. За това се грижат постоянно актуализираните в интернет данни за много изненадващи и полезни открития, за да може пътуването да е още по-приятно. 

 • Най-лесната възможност за откриване на околността
 • Винаги актуални данни благодарение на връзката с Google™
 • Може да се използва заедно с Инфотейнмънт системата "Discover Pro"
Онлайн актуализация на картите

Никога не пропускайте нищо и винаги на правилното място: с тази услуга  зареждате нови навигационни данни лесно и удобно през интернет върху инфотейнмънт системата във Вашия Volkswagen. Щом като са налични актуализирани карти, Вие ще бъдете информирани за големината на разхода на данни и необходимото място за съхранение. След това избраните ъпдейти се изтеглят и инсталират във Вашата Инфотейнмънт система. 

 • Предлага специфични за държавата и регионални ъпдейти
 • Позволява изтегляне на актуализацията удобно и чрез домашната WLAN мрежа 
 • Може да се използва заедно с Инфотейнмънт системата "Discover Pro"
Online-Gracenote

Да бъдете музикално свързани в мрежата: Online-Gracenote автоматично добавя обложката на албума на песента, която слушате. Обложките се запаметяват автоматично във Вашата инфотейнмънт система и по-късно са налични, дори и офлайн.

 • Бързо разпознаване на Вашата музика чрез достъп до Онлайн данни
 • Изображение на подходяща корица на албум към Вашата любима музика

Наръчник за допълнителни услуги & Inform Premium (само за Touareg)

Hybrid-Radio

Вашата любима радиостанция остава при Вас: с услугата хибридно радио се топят границите между конвенционалното и уеб радиото. Напуснете ли зоната на предаване, можете благодарение на автоматичната смяна в онлайн стрийм да продължите да слушате любимата си радиостанция.

 • Безпроблемно слушане след еднократно активиране на хибридната функция
 • Обогатяване на конвенционалното радио (FM и DAB+) с онлайн-информация
 • Превключване на конвенционалния предавател при достигане на зоната на предаване
 • За ползването на услугата опционалните пакети данни могат да бъдат получени от партньора за мобилни услуги Cubic.
Уеб радио

Безкрайно радио-забавление: Независимо къде се намирате - повече не трябва да се отказвате от Вашите любими станции и подкастове благодарение на уеб радиото.

 • Слушайте безбройни национални и международни радиостанции и подкастове, и откривайте нови
 • Лесно търсене в стрийм базата данни radio.net
 • Пълен контрол върху разходите чрез опционалните пакети от данни
 • За ползването на услугата опционалните пакети данни могат да бъдат получени от партньора за мобилни услуги Cubic.
3D-градски изглед

Добре ориентирани в градовете:  3D изгледи на околността с висока разделителна способност ще Ви улеснят навигацията в избрани градове и ще съдействат да получите реалистични впечатления за забележителности и улици.

 • Ново навигационно преживяване във вътрешността на градовете благодарение на детайлното представяне в 3-D
 • Важни градски модели автоматично се зареждат като заден фон в навигацията
 • Интелигентно управление на паметта в "облака"
 • Понастоящем е възможно използване на осем града, непрекъснато разширяване на офертата
Онлайн изчисление на маршрута

По-интелигентно и по-бързо пристигане: онлайн изчисляването на маршрута взема под внимание текущото местоположение на автомобила и оценява от началото на пътуването до постоянни прогнози за развитието.

 • Интелигентно навигиране по маршрут чрез гъвкава реакция на променящи се условия
 • Постоянен контрол на шофирането с помощта на мощен трафик-сървър
 • Смяна към конвенционалната навигация е възможна по всяко време, напр. при недостъпност на услугата
Сателитни карти

Реалистично ориентирана: ще изживеете навигационното представяне на базата на омагьосващи сателитни изображения. Реалистичното показване на околността ще Ви улесни в много ситуации с ориентацията и ще Ви накара просто да откриете нови любими места.

 • Фотореалистично показване на реалността
 • По-добра ориентация
 • Заредени сателитни изображения могат да бъдат съхранени на интегрирания твърд диск на инфотейнмънт системата и по този начин да се използват и без активна връзка за данни.

Security & Service

Услуга за спешно повикване, автоматично съобщение за инцидент, обаждане на пътна помощ, мобилен достъп до важни функции на автомобила и мн. др. за още повече сигурност и & комфорт.

Начало на видеото

Със "Security & Service" Вие пътувате комфортно. Пакетът от услуги на Car-Net Ви предлага мобилен достъп до важни функции на автомобила и свързва гъвкавостта и прозрачността за още повече комфорт. Дали планиране на посещение в сервиз, автоматично съобщение за инцидент, обаждане на пътна помощ или онлайн алармена система срещу кражба: Вашите лични услуги Ви подкрепят във всяка ситуация и ще Ви осигурят цялата важна информация около Вашата мобилност.

За да можете да използвате пакета от услуги "Security & Service", се нуждаете от опционално допълнително оборудване "Услуга за спешно повикване", Volkswagen потребителски акаунт в портала Car-Net и смартфон за използване на мобилното приложение Car-Net. За отделни услуги са необходими. освен това, технически компоненти напр. алармена система срещу кражба за услугата "Онлайн алармена система срещу кражба".

Подобно на "App-Connect", вече можете да го използвате с радио "Composition Media" без ограничения. e-Manager предлага допълнителни услуги за e-модели и хибриди, като контролирано зареждане или климатизация.

Услуга за спешно повикване

Винаги тук за Вас. Със сигурност. С услугата "Спешно повикване" ще Ви се помогне при опасност.

Защото при спешни инциденти, напр. със задействане на еърбег, се извиква автоматично помощ. Ако  Вашият Volkswagen регистрира инцидент, услугата създава връзка към централата за спешни обаждания на Volkswagen и предава важната информация по-нататък към спешната помощ. Също така имате възможност ръчно да се обадите за помощ с натискането на един бутон

 • Предава важни данни към централата за спешни обаждания на Volkswagen, за да се осъществи, лична грижа
 • Осигурява лично оказване на грижи, докато не дойде помощ на място
 • Може да се използва при инциденти на други участници в движението 
 • Услугата е активна без регистрация и още при доставката на автомобила
Доклад за състоянието на автомобила

Успокояващо, когато автомобилът сам се проверява.

Докладът за състоянието на автомобила информира напр. преди дадено пътуване за текущото състояние на автомобила.

Той изброява на списък наличните предупредителни съобщения и предстоящи или просрочени събития за поддръжка и ги активира. Освен това се показва текущото състояние на асистиращите системи. 

 • Създава автоматични доклади след определено време или след определено разстояние
 • Изпраща известия по имейл, щом като бъде съставен автоматично генериран доклад за автомобила
 • Ако се изиска ръчен доклад за автомобила, той се създава, щом като автомобилът е "онлайн"
 • Показва напр. информация за състоянието на налягането на гумите, ниво на течностите, степен на износване на спирачките и сервизни-интервали
Планиране на посещение в сервиз

Нашият сервиз: създаден перфектно за Вас

За да можете със сигурност да преживеете максимално удоволствие от шофирането, Вашият Volkswagen ще Ви помогне при координацията на Вашите сервизни посещения.

Щом като предстои събитие за техническа поддръжка, данните на Вашия Volkswagen ще бъдат препратени към предпочитания от Вас сервизен партньор. След това Вашият автосервиз ще се свърже с Вас и ще можете удобно да уговорите дата и час за посещение.

 • Информира за предстояща нужда от сервизно обслужване
 • Сервизният партньор на Volkswagen може напълно лесно да бъде индивидуално потърсен в портала Car-Net и да бъде избран
Обаждане на пътна помощ

За да останете мобилни - независимо, какво се случва: в случай на авария ние идваме бързо на място. Чрез натискане на копчето можете да активирате обаждане на пътна помощ в автомобила и да изпратите вашите данни за местоположение и автомобил към аварийната служба на Volkswagen. Един сътрудник тогава ще Ви помогне, да идентифицирате причината за аварията или при нужда да Ви изпрати сервизен автомобил, ако проблемът не може да се реши веднага.

Автоматично повикване на помощ

Тази услуга се предлага като поискана: За да може бързо да Ви се помогне, Вашият Volkswagen ще се погрижи предварително. Щом като сензорите за произшествие регистрират лека злополука, тази услуга Ви предлага помощ. Ако услугата е активирана, Вашите данни на автомобила ще бъдат предадени след Вашето потвърждение или на централата за спешни повиквания на Volkswagen или на аварийната служба на Volkswagen. Лице за контакт координира по-нататъшната процедура чрез гласова връзка с Вас.

 • Осигурява в случай на щета бърза и професионална помощ
 • Предоставя на аварийната служба на Volkswagen важна информация
 • По желание се свързва с дилър на Volkswagen
 • При опасност осъществява незабавно активиране на услугата "Спешно повикване"
Данни за пътуване

Оптимизирайте Вашия разход: Общ преглед на много лични пътни данни: Вижте, с каква средна скорост и продължителност на шофиране на път, за да оптимизирате собствения разход.

 • Данните за пътуване удобно могат да се извикат отвсякъде
 • Индикатор на средната продължителност на шофиране, скорост, изминато разстояние и среден разход
 • Актуализиране на данни след всяко пътуване
Врати и осветление

По всяко време чувство на сигурност: С услугата "Врати & светлини" се уверявате удобно чрез приложението, дали вратите на Вашия Volkswagen са заключени и дали габаритните светлини са изключени. Данните могат да се извикват чрез приложението или портала Car-Net          

Статус на автомобила

Актуализирайте:  Преглеждайте важни данни за Вашия автомобил - където и да сте. Проверете удобно чрез смартфона си пробега или актуалните изминати километри.            

 • Данните за автомобила могат да се извикат отвсякъде
 • Информира за текущо изминатите километри
 • Дава сведение за оставащия пробег
 • Съобщава за следваща инспекция и смяна на масло
Местоположение на паркиране

Спестете време и път: Забравили сте, къде сте паркирали Вашия Volkswagen? С услугата "Местоположение на паркиране" е достатъчно едно докосване на смартфона и ще се покаже информация, къде се намира Вашият автомобил. И при нужда, как да стигнете най-бързо до него.            

 • Показва последното място на паркиране
 • Удобен индикатор чрез приложението или портала Car-Net
 • Показва маршрута до автомобила
 • Пести изгубено време за търсене
Известие за област

За да държите под око, това, което Ви е важно: Можете автоматично да се осведомявате, кога Вашият автомобил влиза или излиза от определени зони в определени часове на деня. В портала Car-Net могат да бъдат заложени до десет области за динамични периоди на валидност, да се активират и деактивират.

 • По желание активира еднократни или повтарящи се периоди на валидност
 • Използва избрани канали за известия, ако правилото е нарушено
 • В приложението могат лесно да се правят настройки за известия за района  
Известие за скоростта

Вие задавате темпото: Не излизайте от спокойствието. Услугата "Известие за скоростта" Ви дава възможност за активиране на избрани граници на скоростта, по които водачът на Вашия автомобил би трябвало да се ориентира. Ако настроената скорост бъде премината, Вие автоматично ще бъдете осведомени. 

 • Може да се управлява удобно чрез приложението или портала Car-Net
 • По желание активира еднократни или повтарящи се периоди на валидност
 • Може да се деактивира за избрани канали за уведомяване
Звукови сигнали и мигачи

Забелязване в далечината: с услугата "Клаксон& Мигачи" можете да управлявате клаксона и аварийните светлини чрез приложението Car-Net дистанционно.

Заключване и отключване

Отваряне на вратата чрез приложение: с Вашия смартфон като дистанционно управление можете да заключвате и отключвате удобно вратите и багажника. Също от далеч. По този начин партньорът Ви може например да зареди покупките в багажното отделение и да заеме място, когато пристигнете по-късно. 

 • Отваряне и затваряне на вратите и багажника на автомобила чрез приложение
 • Чрез символа катинар в приложението ще разберете, дали автомобилът е заключен
 • Идентифициране като оторизиран потребител чрез S-PIN
 • Услугата Заключване & Отключване е свързана със сигурността и изисква проверка на самоличността чрез процедурата на Volkswagen Ident. При това Вашата самоличност се проверява от партньор на Volkswagen и чрез видео-чат.
Онлайн алармена система срещу кражба

Алармира, ако се случи нещо: Облегнете се спокойно назад, защото Вашият Volkswagen може да внимава сам за себе си. В случай на опит за взлом можете да бъдете осведомени от приложението Volkswagen Car-Net на Вашия смартфон или по имейл и да бъдете информирани за точните обстоятелства на инцидента.         

 • Информира за причината и времето на задействане на Вашата алармена система срещу кражба
 • Уведомява по имейл и/или натискане на смартфона
 • Предлага преглед на изминалите алармени съобщения
 • Само във връзка с опционалното оборудване алармена система срещу кражба със запаметяване.
Онлайн стационарно отопление

Затоплете, преди да започне пътуването: С услугата "Онлайн стационарно отопление" затопляте предварително вътрешността на Вашия автомобил удобно през приложението или портала Car-Net. Просто програмирайте времето на тръгване или създайте практически седмичен график - и отоплението ви е надеждно настроено спрямо вас.

 • Комфортно управление чрез приложението или портала Car-Net
 • Практическо програмиране на седмични графици
 • Стартирайте с приятна температура
 • Помага при замръзнали и замъглени стъкла
 • Само във връзка с опционалното стационарно отопление

Допълнителни услуги e-Manager

(само за електромобили и хибриди)

Зареждане

Следете нещата: с услугата "Зареждане" контролирате нивото на зареждане на батерията и стартирате или спирате процеса на зареждане. И то напълно лесно от дивана. Чрез компютъра или смартфона по всяко време държите всичко под контрол.

 • Преглед на текущото ниво на зареждане
 • Индикатор на оставащия пробег
 • Възможно е определяне на поведение на зареждане
 • Информира за статуса на конектора за зареждане
Час на тръгване

Готови, ако сте: тази услуга щади батерията и Вашата сметка за електричество. Оптимизирайте процеса на зареждане и определете, по кое време акумулаторната батерия на Вашия Volkswagen трябва да бъде заредена.

 • Без ненужно зареждане
 • Създаване на различни профили на зареждане
 • Може да се комбинира удобно с други услуги (напр. климатична инсталация)
 • Пълна батерия в желаното време
Климатизация

Идеален климат през всеки сезон: погрижете се още преди начало на пътуването за приятна температура вътре в купето. Регулирайте климатика удобно чрез Вашия компютър или мобилно крайно устройство, без самите Вие да сте в автомобила.

 • Удобно регулиране на температурата
 • Удобно обслужване чрез приложение и портала Car-Net Portal
 • Индикатор на текущата външна и целева температура
 • Стартирайте по всяко време с идеалната климатизация

e-Remote за e-up!

Удобен достъп до най-важните автомобилни функции от компютър или смартфон.

С Car-Net "e-Remote" можете да управлявате дистанционно много функции на Вашия e-up! чрез приложението Car-Net App или чрез портала Car-Net на компютъра. За целта се нуждаете от смартфон с приложение Car-Net и интернет достъп. Volkswagen потребителски акаунт в портала Car-Net също е условие.

Зареждане

Следете нещата: с услугата "Зареждане" контролирате нивото на зареждане на батерията и стартирате или спирате процеса на зареждане. И то напълно лесно от дивана. Чрез компютъра или смартфона по всяко време държите всичко под контрол. 

 • Преглед на текущото ниво на зареждане
 • Индикатор на оставащия пробег
 • Възможно е определяне на поведение на зареждане
 • Информира за статуса на конектора за зареждане
Час на тръгване

Щади батерията и Вашата сметка за електричество: с услугата "Време на тръгване" оптимизирате процеса на зареждане и определете, по кое време акумулаторната батерия на Вашия Volkswagen трябва да бъде заредена. 

 • Без ненужно зареждане
 • Създаване на различни профили на зареждане
 • Може да се комбинира удобно с други услуги (напр. климатична инсталация)
 • Пълна батерия в желаното време
Климатизация

Идеален климат през всеки сезон:  услугата "Климатизация" регулира още преди начало на пътуването приятна температура вътре в купето. Регулирайте климатика удобно чрез Вашия компютър или мобилно крайно устройство, без самите Вие да сте в автомобила.

 • Удобно регулиране на температурата
 • Удобно обслужване чрез приложение и портала Car-Net Portal
 • Индикатор на текущата външна и целева температура
 • Стартирайте по всяко време с идеалната климатизация
Местоположение на паркиране

Забравили сте къде сте паркирали Вашия Volkswagen? С услугата "Местоположение на паркиране" е достатъчно едно докосване на смартфона и ще се покаже информация, къде се намира Вашият автомобил. И при нужда, как да стигнете най-бързо до него. 

 • Показва последното място на паркиране
 • Удобен индикатор чрез приложението
 • Показва маршрута до автомобила
 • Пести изгубено време за търсене
Врати и осветление

По всяко време чувство на сигурност: с услугата "Врати & светлини" се уверявате удобно чрез приложението, дали вратите на Вашия Volkswagen са заключени и дали габаритните светлини са изключени. 

 • Показва, дали вратите са заключени
 • Показва, дали габаритните светлини са изключени
 • Данните се извикват удобно чрез приложението
 • По всяко време и навсякъде имате сигурност
Статус на автомобила / данни за пътуването

Преглеждайте важни данни за Вашия автомобил - където и да сте. Проверете удобно чрез смартфона си пробега, изминатите километри,  състоянието на акумулатора, скорост, продължителност на пътуването, разход на енергия и др. 

 • Удобно извикване на данни от всякъде
 • Актуализиране на данни след всяко пътуване
 • Помага за оптимизиране на собствения разход
 • Индикатор на разхода на другите електрически системи (като радио, климатик или светлини)

Die Car-Net App.

Направете Вашия смартфон подходящ за Car-Net.

Car-Net App за Android и iOS 

Безплатното Car-Net приложение за Android смартфони и смарт часовници, както и iPhone и Apple Watch Ви дава възможност за бърз достъп до услугите на Car-Net и настройките на автомобила. По всяко време и независимо къде се намирате. Вие се нуждаете само от интернет връзка. Свържете сега Вашето мобилно устройство с Вашия Volkswagen.

Google Play: сваляне на приложението

Apple Store: сваляне на приложението

 

Видео инструкции: Така активирате Car-Net

Начало на видеото

В портала Car-Net

Настройте Car-Net от дома си. В това видео-ръководство ще научите, как с малко стъпки да активирате мобилните онлайн-услуги на Volkswagen чрез портала Car-Net.  Използвайте Вашия домашен компютър или таблет и достигнете до многообразния свят на Car-Net услугите. Пренесете мобилните онлайн-услуги във Вашия Volkswagen.

Към портала

Начало на видеото

С приложението Car-Net

Активирайте мобилните онлайн услуги на Volkswagen, независимо от това къде се намирате, напълно удобно с помощта на Вашия смартфон. Разбира се, че не, ако седите на волана на Вашия Volkswagen. С Car-Net приложението създавате лесно и бързо потребителски акаунт и внасяте мобилните онлайн услуги във Вашия автомобил. В това видео ще Ви покажем отделните стъпки, които са необходими за целта.

Свалете pdf-ръководството

Начало на видеото

Чрез Вашата инфотейнмънт система

Car-Net може да се активира лесно и удобно в паркирания автомобил чрез Вашата инфотейнмънт система. В това видео ще Ви преведем през процеса на активиране във Вашия автомобил. Ще научите, кои стъпки трябва да следвате, за да можете да използвате предимствата на Car-Net. Директно във Вашия Volkswagen.

Свалете pdf-ръководство

Начало на видеото

Интернет връзка

За да можете да използвате всички предимства на мобилните онлайн услуги, освен активен Car-Net лиценз се нуждаете от интернет връзка в автомобила. За целта в зависимост от оборудването имате различни възможности на разположение. Видеото Ви ги показва и Ви води през отделните стъпки.

ВНИМАНИЕ: Описаният тук телефонен интерфейс "Business" в Австрия се казва "Интерфейс за мобилен телефон Премиум" вкл. слот за SIM карта.

свалете pdf ръководство

По-нататъшни стъпки

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип