Затваряне на менюто
Затвори

Пол Юда в Амстердам Напълно електрически!

Пол Юда в Амстердам Напълно електрически!

Ако живеете в центъра на Амстердам ще имате нужда от много време и търпение при шофиране, защото в компактния холандски метрополис няма много място. Освен ако не седите зад волана на e-up! като Пол Юда, който попада на електромобила съвсем случайно, има възможност да го тества и но веднага е запленен от него.

е-любов
от пръв поглед.

Роденият и отрасъл в Амстердам Пол и все още живее в големия град. За холандеца няма по-добър автомобил от e-up!, а срещата му с този модел е истинска любов от пръв поглед - електромобилът е изключително тих, без никакви локални емисии и изглежда добре на външен вид. Нещо повече - компактният e-up! улеснява доста придвижването в тежкия трафик на столицата. 

"Малко е като във ваканция. Няма шум, няма отработени газове и има красив дизайн - веднага се влюбих в тази кола."

Компактен, икономичен и отговорен към околната среда.
e-up! предлага много предимства.

Пол държи да отбележи, че шофирането в Амстердам може да бъде много изнервящо занимание, поради което човек трябва да планира достатъчно време за придвижване по градските улици. Към това се добавя и предизвикателството за намиране на свободно място за паркиране в центъра на Амстердам. Затова компактния e-up! е извънредно практично решение по две причини - облекчено шофиране в тежкия трафик и по-лесно търсене на място за паркиране. Фактът, че градската управа в Амстердам насърчава алтернативните методи за индивидуален транспорт, е още едно важно предимство, убеден е Пол. Тук водачите на електрически превозни средства получават субсидия при покупка и в момента не плащат данък върху своите електромобили, така че e-up! е идеален избор за жителите на Амстердам откъдето и да го погледнете.

За една нощ Пол се превръща в собственик на е-up!

Разстоянието между апартамента на Пол и адвокатската фирма, за която работи, е точно три километра. Обикновено той се придвижва дотам и обратно с велосипед - както и повечето други хора в колоездачната столица на света. Но когато се наложи да отиде на пазар, той не спира да се удивлява колко просторен е багажникът на е-up! Разбира се, електромобилът е много полезен и при спонтанни занимания със спорт - в края на краищата, кой обича кара колело до вкъщи потен след джогинг или с мокра коса от плуване?

"На следващия ден попитах в сервиза,дали не мога да получа e-up! в замяна на моя Golf."

 

Възможността да изпробва елегантния малък електромобил се дължи на щастлива случайност - в сервиза му предлагат e-up! за заместващ автомобил, докато неговия Golf бъде подготвен за преминаване на годишен технически преглед. До този момент Пол никога не е сядал зад волана на електромобил и решава да опита. Впечатлен е веднага - до такава степен, че решава да замени своя Golf за е-up! още на следващия ден. Оттогава той е голям почитател на своя електромобил и нито за миг не съжалява за решението си - "Golf е наистина страхотен, но е-up! се оказа много по-подходящо решение лично за мен".

В e-up! презареждате нова сила и спокойствие.

Според Пол спокойствието зад волана на е-up! е уникална характеристика на електрическия модел. Според него в електромобилите човек шофира много по-интелигентно - вероятно, защото по този начин има възможност да спести електроенергия. Което е един много положителен страничен ефект.

"В електромобила човек пътува по-спокойно и по-внимателно."

Това може също да Ви интересува

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип