Затваряне на менюто
Затвори

Малгожата Рос в Берлин Напълно електрически!

Малгожата Рос в Берлин Напълно електрически!

Електрическата мобилност е особено полезна за хората, които правят по няколко кратки пътувания всеки ден. На Малгожата, която живее в Берлин-Трепто, й се налага да шофира ежедневно из целия град, а с е-up! дори семейните покупки не представляват никакъв проблем. Според нея багажникът е много просторен, а малкият електромобил е и много екологичен.

Пътувате още преди да осъзнаете, че сте потеглили.

Малгожата Рос сяда за първи път зад волана на е-up! през 2014 година - събитие, което оставя трайни впечатления и забавлява децата й и до днес. Със заразителния си смях тя разказва как дълго време след стартирането въобще не е забелязала, че двигателят работи. Просто защото е невероятно тих.

"Нашите деца разказват на приятелите си, че нашият автомобил е напълно тих и екологичен. Това намират те са яко."

С електромобил
през Берлин.

Тя шофира малкия и маневрен e-up! из улиците на Берлин още от края на 2014 година и вече е убедена, че електромобилът е чудесно решение за големия град. Особено за хора, които правят по няколко кратки пътувания всеки ден - независимо дали за да откарат децата до училище или за да стигнат до работа. Често се случва дори след работа тя да използва е-up!, за да се придвижи с децата от точка А до точка Б:

"Следобедите сме заети с уроци по ветроходство и музика. е-up! е невероятна градска кола и първокласен транспорт за децата."

Веднъж вкъщи
зареждане и отново на път.

Проектният мениджър Малгожата и съпругът й отдавна си играят с идеята да се сдобият с малък градски автомобил за кратки разстояния. Още първото пробно шофиране на e-up! я убеждава, че трябва да купят именно него, но всъщност съпругът й Матиас насочва избора към електрически модел. Като управляващ директор на компания, която произвежда акумулаторни батерии за вграждане в устойчиви електрозахранващи мрежи в световен мащаб, той е близо до тези технологии и е любопитен сам да изпробва такъв модел. "Той просто искаше да разбере, какво може да предложи електрическата мобилност към днешна дата", споделя тя. Както се оказва - може да предложи доста! Така например, семейство Рос вече е наясно, че батерията на e-up! разполага с достатъчен капацитет и мощ, за да се справи с ежедневната семейна програма. Какъв по-сериозен аргумент за закупуване на електромобил? Особено при тази лекота на зареждане - Малгожата просто го включва в електрическия контакт в домашния гараж и готово!

"Той е маневрен и компактен, а багажникът е много по-голям, отколкото си мислите."

Оптимален за цялото семейство. И за Берлин.

Междувременно семейството не само е оценило по достойнство качествата на своя най-нов член, а направо е влюбено в него. Малгожата винаги се изненадва приятно от това, колко просторен е багажникът на електромобила. Има достатъчно място дори за седмичното пазаруване, включително за касите с напитки. Децата също са истински фенове на e-up!. Те с гордост разказват на приятелите си колко тих и екологичен е семейният електромобил. И всички считат това за много готино. По този начин екологичното съзнание на родителите отдавна е предадено и на следващото поколение - един наистина голям комплимент за e-up!

Това може също да Ви интересува

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип