Затваряне на менюто
Затвори

Aлександр Maри в Париж. Напълно електрически!

Aлександр Maри в Париж. Напълно електрически!

Александр Мари е човек с открит и приветлив характер. Пътувайки с е-up! по своя ежедневен маршрут от около 130 километра до работното си място и обратно до дома, французинът винаги намира събеседници, с които да сподели своите впечатления и опит. Повечето хора се интересуват най-вече от това какво е усещането за шофиране на електромобил. Обикновено Александр отговаря просто - "Опитайте, струва си!"

Любопитството
е могъща движеща сила.

Александр винаги е бил любопитен. Обича да открива и изследва нови неща и тъй като ежедневно му се налага да пътува от дома си в Монтини-льо-Бретоньо в югозападната част на Париж до работното си място като системен администратор, за него е изключително важно да има икономичен автомобил. Той изминава по около 130 километра на ден или около 35 000 километра годишно.  

"За мен промяната бе продиктувана главно от разходите."

 

Преминавайки към електрическа мобилност, Александр вече плаща значително по-малко за зареждане на своя малък черен е-up! с електричество, отколкото за предишния си автомобил с бензин. И освен това не изпитва никакви притеснения за евентуалното изчерпване на батерията, тъй като може да зарежда своя е-up! както с Wallbox модула у дома, така и на паркинга на работното си място.

Електромобилът като стимул за комуникация.

За французина електромобилът има и още едно фантастично предимство: е-up! поощрява комуникацията. От една страна Александр непрекъснато разговаря с околните за причините да харесва шофирането на електрическия автомобил, а от друга тишината в купето му дава възможност да общува със съпругата си по време на път. 

"Често говоря с други хора на тема електромобилност"

 

Електромобилът е много по-тих и на пътя. Всъщност шумът от електрическите автомобили често е толкова недоловим, че пешеходците не чуват двигателя. Затова на Александр понякога му се налага да спира и да обяснява на минувачите защо е-up! всъщност е толкова тих.

"На по-кратки разстояния в и около Париж жена ми и аз все още пътуваме с e-up!."

e-up! има качества на истински манекен

За парижанина има само няколко изключения от правилото, в които той предпочита да седне зад волана на автомобил с бензинов двигател. Всъщност изключението е само едно - когато се налага изминаване на по-голямо разстояние като при посещението на родителите му в Пиринеите, отдалечени на 900 километра от Париж.

Това може също да Ви интересува

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип