Затваряне на менюто
Затвори

Мощ плюс път е равно на удоволствие от шофирането. Golf GTD.

Мощен и ефективен, без при това да бъде твърде показен: Golf GTD печели точки със своя спортен характер, изключителна увереност и изчистен дизайн, който няма нужда да се натрапва прекомерно, за да привлича вниманието.

Оборудване & дизайн

Висококачественото оборудване и изчистеният дизайнерски език са са отличителни черти на всеки Volkswagen. Многобройните възможности за индивидуализация ви предлагат допълнителна възможност да създадете свой напълно персонален Golf GTD. Ще останете удивени от това колко богат избор имате на разположение всъщност.

Екстериор Дискретен спортен дух.

Мощен и ефективен, без при това да бъде твърде показен: Golf GTD печели точки със своя спортен характер, изключителна увереност и изчистен дизайн, който няма нужда да се натрапва прекомерно, за да привлича вниманието.

Интериор Открийте една благородна състезателна атмосфера.

Автентично спортен: интериорът на Golf GTD впечатлява от таблото, през карираните седалки до педалите от неръждаема стомана със своето висококачествено, хартерно GTD-типично оборудване.

Светлини Ще ви омагьосат още от пръв поглед.

Дизайнът на светлините на Golf GTD се откроява отдалеч. LED-фаровете с характерната линия на дневните светлини и LED-задните светлини с динамични мигачи допринасят както за добрата видимост, така и за спортното излъчване на автомобила.

Колела Изглежда добре за вас: гамата от колела за Golf GTD.

С коя комбинация от джанти и гуми Golf GTD изглежда най-добре, е изцяло въпрос на вкус. Във всички случаи колелата от алуминиева сплав подчертават спортната натура на Golf GTD.

Инфотейнмънт.

Без значение дали се налага да провеждате телефонни разговори докато шофирате, нуждаете се от актуални дани за трафика, искате да достигнете до опредлена цел през навигационната система или просто ви се иска да послушате любимата си музика – вашият Golf ви предлага различни възможности да използвате модерните технологии по лесен и интуитивен начин.

Инфотейнмънт функции

Радио

Назад към прегледа

Стига да желаете, можете и просто да слушате радио.

Обичате да слушате музика докато шофирате, но едновременно с това искате да бъдете максимално информирани и да не се лишавате от първокласния комфорт? Тогава ще останете очаровани от двата предлагани варианта за радио.

Навигация

Назад към прегледа

Така ще достигате до целта си в отлично настроение.

Двете предлагани като опция навигационни системи ви предлагат изобилие от иновативни технологии и почти не оставят неудовлетворени желания. Така получавате първокласно забавление и ще бъдете винаги на прав път.

Car-Net "Guide & Inform"

Назад към прегледа

Бъдете винаги в крак с новостите на път.

С Car-Net "Guide & Inform" вие лесно ще намирате целите в близост до вас, налични паркоместа или следващата бензиностанция. Освен това ще получавате актуални данни за трафика с предлагано като опция заобикаляне на задръствания или новини от интернет.

Car-Net "App Connect"

Назад към прегледа

Пълна свързаност.

App-Connect - това са три иновативни технологии, които пренасят приложенията от вашия смартфон на тъчскрийна на инфотейнмънт-системата в автомобила ви: MirrorLink™, Android Audio™ от Google и Apple CarPlay™.

Телефония

Назад към прегледа

Улеснява комуникацията ви.

Няма нужда да преставате да говорите. Само че просто оставете ръцете си на волана. За целта Golf ви предлага две комфортни възможности за свързване на телефон.

Асистиращи системи.

Интелигентните асистиращи системи за водача във вашия Golf допринасят за постигането на по-добър комфорт при пътуване и едновременно с това ви помагат да се справяте по-лесно в критични ситуации или дори да избягвате такива. Макар че рядко ще забележите действието на тези системи, чувството да знаете, че тях все пак ги има, е наистина успокояващо.

Асистиращи системи

Front Assist и автоматично регулиране на дистанцията ACC

Назад към прегледа

Останете напълно спокойни дори при интензивен трафик.

С помощта на предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC вие пътувате максимално спокойно. Серийната система за наблюдение на периметъра пред автомобила "Front Assist" ви очаква с функция за разпознаване на пешеходци и технология City emergency brake.

Асистент за задръстване и Emergency Assist

Назад към прегледа

За да бъдете спокойни дори в нервна пътна обстановка.

С помощта на предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC вие пътувате максимално спокойно. Серийната система за наблюдение на периметъра пред автомобила "Front Assist" ви очаква с функция за разпознаване на пешеходци и технология City emergency brake.

"Dynamic Light Assist"

Назад към прегледа

Пътното платно остава оптимално осветено - независимо от насрещния трафик.

Нямаше ли да бъде по-удобно, ако имаше как през тъмната част от денонощието винаги да карате на дълги светлини? Предлаганата като опция технология "Dynamic Light Assist" прави именно това, без да заслепява останалите участници в движението.

Blind Spot-сензор

Назад към прегледа

Ето как вашият Golf GTD ви помага при смяна на лентата и при отпаркиране.

Предлаганият като опоция "Blind Spot"-сензор с астистент за отпаркиране в рамките на възможностите на системата предупреждава водача за наличие на превозни средства в мъртвото поле. При отпаркиране на заден ход системата наблюдава пространството зад и встрани от автомобила.

Технология.

Модерната технология на двигателя във вашия Golf GTD се отличава с нисък разход на гориво, мощна тяга и висока мощност. Това са именно качествата, от които имате нужда, когато шофирате много, а същевременно с това държите на умерения разход на гориво.

Двигател

Успява да ви спре дъха и да ви накара да се усмихнете.

Наследете се: голямото предимство на Golf GTD се намира под предния му капак. 2,0-литровият TDI-двигател със 135 кВт (184 к.с.) има удивително мощна тяга, доставя огромно удоволствие от шофирането и се откроява с ненаподобим звук.

Научете повече

Прогресивно управление

За да изпитвате още повече удоволствие в завоите.

В GTD серийният електронен блокаж на диференциала и серийното прогресивно кормилно управление гарантират още повече удоволствие от шофирането по пътища с много завои. За още повече динамика на пътя, по-добър контакт с пътя и за по-директен контрол при управление.

Научете повече

Спортно окачване

Изберете най-спортната връзка между автомобила и пътя.

Стегнатото спортно окачване на Golf GTD е част от серийното оборудване и ви предоставя още повече удоволствие от шофирането при отлична управляемост. Така спортният стил на шофиране става особено комфортен.

Научете повече

Комфорт.

Доставете си удобство във вашия Golf GTD. Неговото богато серийно оборудване, интуитивното управление на функциите и многото комфортни екстри допринасят за това да можете спокойно да се наслаждавате на всеки ден с автомобила си.

Облегнете се спокойно.

Със своя внимателно премислен дизайн, седалките във вашия Golf GTD са удоволствие за окото и същевремено - удобство за гърба ви. Специално на дълги разстояния това удобство се оказва повече от добро дошло.

Научете повече

За да се наслаждавате на всеки тон.

DYNAUDIO Excite

Музика в автомобила, която звучи по-добре дори от домашната ви Hi-Fi-уредба? Предлаганата по желание на клиента озвучителна система DYNAUDIO Excite е напасната към акустичните особености на интериора на автомобила и ви предлага звук, който всъщност не сте очаквали - дори когато сте свикнали на High-End-акустично изживяване. 

Научете повече

Кожен салон "Vienna"

Превърнете интериора в луксозна ложа.

Създайте си своя собствена комфортна зона: висококачествена и мека, предлаганата като опция кожена тапицерия "Vienna" с изключително удобни седалки за водача и спътника му предлага атмосфера, достойна за висшата класа.

Научете повече

За да виждате точно тази информация, която желаете.

Active Info Display

Класическото арматурно табло вече е част от миналото. По желание класическите уреди сега могат да бъдат заменени от дисплей с висока разделителна способност. Иновативният комбиниран инструмент Active Info Display може да ви показва данни, които далеч надхвърлят обичайните показатели като например скорост и ниво на гориво в резервоара. 

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип