Затваряне на менюто
Затвори

We Upgrade
Програмирано предварително за Вашето бъдеще.

 

Всичко най-хубаво за Вашето бъдеще!

We Connect2) е Вашият скок в най-новото поколение от мобилни онлайн услуги и други услуги в множество модели на Volkswagen. От самото начало при желание от Ваша страна Ви се предлагат множество услуги от гамата We Connect. След еднократно активиране и регистриране с Вашия Volkswagen ID We Connect прави Вашето ежедневие не само по-приятно, но и по-удобно. Новото за Вас е и възможността да активирате за Вашия Volkswagen избрани нови функции дори след продажбата на автомобила. Според нуждите това може да бъде персонализирано на по-късен етап. И всичко това лесно онлайн във Вашия In-Car Shop на инфотейнмънт системата. Тук можете, като основен ползвател на We Connect, да разгледате съответните функции, съдържащи се в We Upgrade1) за Вашия автомобил.

Вашият Volkswagen никога не спира да се учи: Функции на We Upgrade за оборудвани с We Connect автомобили

Гласово управление: "Здравей, Volkswagen"


Вашият Volkswagen Ви разбира. С обръщението "Здравей, Volkswagen" влизате в естествен диалог - по този начин е възможно безопасно и удобно управление на избрани функции на телефонията, медиите и навигацията. За целта активирайте гласовото управление на Вашата инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" или "Discover Media" и управлявайте многобройни функции на Вашия автомобил с гласа си. В зависимост от модела и оборудването на автомобила, много избрани функции на автомобила могат да се управляват с глас. Така можете да се концентрирате изцяло върху пътя и оттук нататък да се наслаждавате още повече на управлението на Вашия автомобил.

App-Connect3): Вкарайте приложенията в автомобила си


С App-Connect избрани приложения и съдържание се прехвърлят директно на дисплея на инфотейнмънт системата на Вашия автомобил Volkswagen и могат да се управляват удобно и прегледно в зрителното Ви поле. Това пари изключително лесен достъпът например до музика, новини, карти или аудио книги. Volkswagen предлага три интерфейса за свързване на смартфони с множество възможности: Apple CarPlay™, Android Auto™ на Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™, както и Android Auto™ на Google е възможно и безжично като "We Upgrade" функцията на навигационната система "Discover Media", както и за "Ready 2 Discover". За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения. 

Light Assist: Без заслепяване. В почти всички ситуации.

Регулирането на дългите светлини "Light Assist" кара шофирането в новия Golf след друг автомобил да изглежда в напълно нова светлина. С камера, инсталирана зад предното стъкло, Light Assist може да разпознава идващите насреща и движещите се отпред превозни средства в рамките на системните граници и автоматично да превключва между къси и дълги светлини. Не са ли това добри възможности за Вас?

Амбиентно осветление: За вътрешно спокойствие.


Придайте на новия си Golf повече индивидуалност. С разширяването на основното амбиентно осветление салонът може да бъде осветен в зависимост от настроението благодарение на индивидуалния избор на цветове. С амбиентното осветление (многоцветно) имате на разположение като функция "We Upgrade" разширен пакет от цветове и съответно по-голям избор от цветове за управление на наличните осветени акценти. Независимо дали по-студен или по-топъл цветови климат, в осветения мегаполис или през нощта по тъмния селски път: При всяко пътуване създавате различна, подходяща атмосфера за себе си и за своите спътници.

1) За да използвате артикули на "We Upgrade" имате нужда от потребителски акаунт Volkswagen ID, валиден договор за "We Connect" и Вашата легитимация като основен ползвател, това означава свързване на Вашия потребителски акаунт с конкретния автомобил. Освен това е необходимо автомобилът да разполага с техническите функции и хардуер, необходими за съответния артикул. Като главен потребител можете да разгледате в In-Car Shop на инфотейнмънт системата съдържащите се за всеки съответен автомобил елементи на We Upgrade. За заплащащи се продукти в Webshop на We Connect https://shop.volkswagen-we.com трябва еднократно да се въведе платежно средство. Закупените и активираните функции We Upgrade остават в автомобила не могат да бъдат прехвърляни на друг автомобил.

2) За използване на услугите We Connect трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола в We Connect. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор We Connect или We Connect Plus с Volkswagen AG. При We Connect Plus имате 90 дни от получаването на автомобила, за да го регистрирате на www.portal.volkswagen-we.com, за да използвате услугите за целия период на договорения срок за безплатно ползване.

Използването на мобилните онлайн услуги от We Connect става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите "Стрийминг и интернет", както и някои отделни приложения In-Car. За използването на услугите "Стрийминг и интернет", на отделни приложения In-Car, както и на WLAN точка за достъп, могат да бъдат закупувани платени пакети данни от външния мобилен партньор "Cubic Telecom" и да бъдат използвани в областта на мрежовото покритие в рамките на голям брой европейски държави. Информация за цените и поддържаните държави ще намерите на https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и стрийминг на медии чрез мобилно крайно устройство (напр. смартфон) с функция за използване като мобилна WLAN точка за достъп. В такъв случай съответните услуги са налични само със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез приемането на пакети данни от интернет могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг), в зависимост от Вашата съответна тарифа за мобилни услуги и по-специално при използване в чужбина. 

За използването на безплатното приложение We Connect е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги.  

Наличността на описаните в пакетите отделни услуги на We Connect и We Connect Plus може да е различна според държавите и зависи както от автомобила, така и от оборудването. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на www.portal.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

3) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне разсейване, по време на шофирането могат да бъдат стартирани само сертифицирани приложения. Моля, имайте предвид също така, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и че наличието на тези технологии може да варира в зависимост от държавата. Информация за съвместимостта на смартфоните за Apple CarPlay™ можете да намерите на https://www.apple.com/ios/carplay/, за Android Auto™ - на https://www.android.com/auto/ и за MirrorLink® - на https://mirrorlink.com/. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип