Далеч по-сигурно

Автоматично поддържане на дистанцията ACC

Опционалната система за автоматично поддържане на дистанцията ACC помага да се движите както с предварително зададената от вас максимална скорост*, така и на съответната дистанция до превозното средство отпред.** Системата позволява новият T-Roc Cabriolet да спира и отново да потегля автоматично в задръстване (при наличие на опционалната трансмисия с два съединителя DSG).

* До скорост от 210 км/ч.
** В рамките на ограниченията на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип