Бъдете винаги във връзка.

Комфортно телефониране.

Наистина удобно: предлаганата като опция подготовка за автотелефон "Comfort" разполага с функция за индуктивно зареждане, както и с допълнителен USB порт за зареждане и трансфер на данни. Свързването с антената на автомобила също става по индуктивен път. Голямото предимство на това решение: в съчетание с интегрирания в тавана на купето висококачествен микрофон и връзката с високоговорителите на озвучителната уредба, Вие гарантирано получавате безупречно качество на звука по време на разговор. Вече няма да е необходима допълнителна поставка. Наистина впечатляващо - и много практично.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип