Поставете спортен акцент.

T-Roc Sport.

Кой може да устои? Алуминиеви джанти 17 цола и запомнящи се червени спирачни апарати¹ , които се виждат зад джантите, гарантират визия, която не се забравя лесно. Тъмночервените светлини на задницата с LED технология подчертават самоуверения външен вид. Задното стъкло и задните странични стъкла също са затъмнени¹ и идеално се съчетават със спортната цялостна визия на T-Roc Sport. Затъмняването поглъща част от слънчевите лъчи и придава специфична светлина на интериора. Така по-лесно може да запазите самообладание, дори когато сърцето лесно вдига пулса при толкова много удоволствие от шофирането.

В интериора Ви посреща черен таван¹ а амбиентното осветление¹ Ви потапя в приятна атмосфера. Докато пространството за краката е осветено в бяло, декоративните лайстни се осветяват в червено. За спортно усещане допринасят педалите от неръждаема стомана¹, а серийният мултифункционален кожен волан приляга удобно в ръцете. Спортните комфортни седалки за водача и спътника предлагат осезаема странична опора и допринасят чрез интегрираната, ръчно настройваща се лумбална опора¹ за удобна позиция на седене дори и при дълги пътувания. Серийно са от текстил в десен "Gem", но по желание може да поръчате и седалки от кожа "Vienna".

Опционално допълнително оборудване срещу заплащане.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип