Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Радио и навигация.

Готови ли сте за концерт по желание? Гамата на модела Ви предлага избор между два радиоприемника и две навигационни системи, всички с първокласни възможности.

Серийното радио "Composition Media" разполага с осем високоговорителя. То съдържа всички функции и възможности за свързване на споменатия по-горе модел, както и USB порт (тип А) и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Освен това управлението му е особено удобно благодарение на 20,3 см (8 инча) цветен сензорен екран.

Опционалната навигационна система "Discover Media" е оборудвана с 23,4 см (9,2 инча) цветен сензорен екран. Освен това се радвате на осем високоговорителя, FM радиоприемане, CD плейър, възпроизвеждащ музика във формат MP3, AAC и WMA, два слота за SD карти, AUX-IN и USB порт, както и интерфейс за мобилен телефон посредством Bluetooth.

Ако искате още повече: опционалната навигационна система "Discover Pro" разполага с иновативно жестово управление. С негова помощ само с едно движение на ръката можете например да преминавате от една радиостанция на друга или пък да променяте системните настройки на автомобила, като например интензивността на осветяването на контролните прибори. В допълнение системата има 23,4 см (9,2 инча) екран с възможност за ефектно изобразяване на 3D-карти. Налични са също така осем високоговорителя, FM радиоприемане, DVD плейър, който може да възпроизвежда музика с формат MP3, AAC и WMA, два слота за SD карти, USB портове, както и телефонен интерфейс посредством Bluetooth.

Всички упоменати системи са оборудвани с Diversity антена, която осигурява добро ниво на обхвата дори при неблагоприятни условия.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип