Menü schließen
Затвори

Новият e-up!

По-голям пробег от преди. Повече оборудване на по-добра цена. И повече възможности за оформление за всички, които пътуват с времето: новият e-up! прави e-мобилността още по-лесна. И просто още по-добра.

Новият e-up! има много акценти. Тук представяме три с един поглед.

Пробег

Повече от просто с електричество към целта

Свързаност

e-up! + смартфон = Love

Навън

Очевидно "e"

Електризиран

Пробег

Повече от просто с електричество към целта

Пътувате ли понякога без посока! Със своето ефикасно електрическо задвижване новият e-up! не само увеличава пробега, но и удоволствието от шофирането до 260 км3. А по пътя Вие сте добре свързани: например с множеството обществени станции за зареждане, които можете много лесно да намерите чрез "maps+more"4 . В цялата Европа. Платете сметката си за зареждането с ток с Charge&Fuel Card. Но ето най-доброто: задвижването без локални емисии спомага за намаляване на CO2. Това оказва положително влияние върху климата. А който е бърз и си осигури екологично предимство5  в момента може да се възползва и от финансов бонус. 

Зареждане

Навреме заредено

Включете в контакта и пуснете тока - така функционира зареждането на електрическия автомобил. В обичайния случай. Новият e-up! не само се "зарежда веднага",а има и функция "Отложено зареждане". За какво служи тя? Според електрическата тарифа тя пести пари, защото, например, можете да използвате по-изгодна нощна тарифа за зареждане. Просто задайте в e-Manager на "maps+more" App4 или на We Connect App желаното време за тръгване натиснете бутона за "режим на зареждане" в централната конзола и свържете автомобила с Wallbox. Следващото пътуване може да започне точно в програмираното време.

Свързаност

Свързаност

e-up! + смартфон = Love

Какво е общото между Вашите любими песни, актуалната пътна информация и разговор по телефона по време на път? Точно така, Вашият смартфон. Заедно с "maps+more dock"6 включително ново безплатно приложение за iOS и Android новият e-up! за един миг се превръща в свързана кола. А със серийното радио "composition phone" с шест високоговорителя - в една подвижна бумкаща кутия. Просто свържете новия e-up! и смартфона и готово. Вече няма сложни дисплеи. Просто plug & play.

Създайте си сами представа за новия e-up!

Дизайн

Отвън

Очевидно „e“

Новият e-up! е нашето доказателство, че малката кола може големи неща благодарение на своя свеж, минималистичен дизайн. И разбира се заради динамичното електрическо задвижване. Впрочем, то се разпознава още отдалеч отпред по синята декоративна лайстна и интегрираната емблема на Volkswagen и по впечатляващите LED светлини със C сигнатура.

Ако изберете новия e-up! Style, Вашата индивидуалност ще бъде подчертана и от черен или бял лак на покрива, допълнена от черни или бели външни огледала, затъмнени странични стъкла, затъмнено задно стъкло и 15-цолови алуминиеви джанти "blade"7. За новия e-up! Style опционално се предлагат и 16-цолови алуминиеви джанти "upsilon".

Отвътре

Добре дошли в комфортната зона

А в товарното отделение? Тук веднага се забелязват седалките с дизайн "fusion" с безшевни облегалки за главата и стилният Dashpad "black cube". Обмислените детайли осигуряват голям комфорт и практични ползи и в малкото, и в голямото. Например серийните куки за чанта на жабката правят въпроса "А къде да си сложа чантата?" излишен. А различните товарни повърхности ще съберат още една торба при следващото пазаруване.

Новият e-up! Style има и още нещо: например седалки с дизайн "cross", 3D-Dashpad "sharkskin" и стилното амбиентно осветление в синьо.

Оборудване

Оборудване

Пълната програма

Новият e-up! предлага повече характеристики в стандартното оборудване, но струва по-малко от преди. Практичен и добре оборудван: от днес на борда са "Lane Assist", напомнянето за пътните знаци, въздушни възглавници за главата и страничните части и новото разпознаване на облицовката на седалките за пасажерите на задната седалка. И тъй като серийно има и комбинация от радио "composition phone" с шест високоговорителя, DAB+, "maps+more dock"6 и We Connect, всяко пътуване е умно и лесно: пуснете музиката и да тръгваме - let`s drive!

Пакети

За Ваше забавление

Нашите опционални пакети оборудване "Пакет комфорт", "Пакет системи за асистенция на водача" и "Зимен пакет" персонализират Вашия нов e-up!. Например с комфортните помощници като сензор за дъжд, отопляемо предно стъкло и отопляеми предни седалки за топло посрещане в студените дни. Умните асистенти като камерата за движение на заден ход "Rear View" правят паркирането по-лесно в рамките на системата. Апропо: какво мислите за нашия мултифункционален волан от кожа? Добре е, нали. И изглежда добре.

Актуални предложения и промоции

Постоянно нещо ново: открийте нашите атрактивни предложения и промоции за Вашия следващ Volkswagen. 

Завиване наляво или надясно?

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team