Пристигане в Автомобилното градче

Пристигане със самолет

След отпадането на нискобюджетните линии на Air Berlin и TUIfly в посока Берлин, Хановер, Хамбург и др., от Виена, Клагенфурт и Залцбург има изключително изгодни възможности да се пътува до Северна Германия.

Трансфер към Автомобилното градче

С градската железница от летище Хановер до Централната гара. Оттам с ICE или Interregio. Цена от 16 евро на човек и посока. Продължителността на пътуването от Централната гара в Хановер до Волфсбург е около 25 минути. Гарата на Волфсбург се намира точно срещу Автомобилното градче. Ще стигнете до него за няколко минути пеша.

Ексклузивен трансфер

Ексклузивен трансфер с шофьор от Автомобилното градче в автомобил VW Phaeton, Touareg или Business Caravelle на цена от 128 евро на посока. Продължителността на пътуването е около 50 минути. Ще бъдете взети директно от летище Хановер и закарани до Вашия хотел във Волфсбург.

Пристигане с влак

Удобна и подходяща за семейства е възможността за пристигане с влак. Във влаковете на ÖBB времето минава като в самолет и вашите деца могат да се движат свободно. Вие ще пристигнете без стрес в Автомобилното градче и ще можете изцяло да му се насладите!

Пристигане с автомобил

Волфсбург се намира на A2 в Германия. Пътуването до Автомобилното градче е много лесно. За пристигане от Австрия си предвидете между 6 и 8 часа. Маршрутът води от Западна Австрия през Мюнхен - Нюрнберг - Цвикау - Лайпциг - Магдебург до Вовсбург, а от Източна Австрия най-добре през Пасау - Регенсбург - Хоф - Лайпциг - Магдебург до Волфсбург.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Изживейте Volkswagen

Автомобилно градче, Стъклена манифактура, Посещения на заводи и мн. др.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип