Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Oткрит за всичко - новият Т-Roc Cabriolet

Новият T-Roc Cabriolet прави почти всичко възможно. И в това няма нищо чудно, защото сrossover кабриолетът предлага най-доброто от два свята под един покрив. Мощ и елегантност например. Или динамика и комфорт. А когато пожелаете, покривът може просто да изчезне.

Всички удоволствия в едно – посрещнете слънцето в новия кросоувър модел

Сгъваемият покрив

Вземете свободата с вас.

Дизайн

Музика

Beats нон-стоп

Инфотейнмънт

Digital Cockpit 

Индивидуална информация

Комфорт

Дизайн

Екстериор

Най-силната форма на лекотата

Потопете се в синевата! Гъвкавият и многофункционален T-Roc Cabriolet внася глътка свеж въздух във вашето ежедневие. Под поразителната му външност се крият типичната за кабриолетите лекота и способност за приятни изненади. Слънчевите лъчи и задните LED светлини при него са част от стандартното оборудване, а по желание се предлагат и LED фарове с характерна светлинна графика. С T-Roc Cabriolet можете да поемете накъдето пожелаете - през града, в планината или към морския бряг.

Интериор

По мярка за вашите изисквания

Арматурното табло на новия T-Roc Cabriolet е съобразено изцяло с вас. Контролните уреди са ориентирани към водача също както и приборите за управление, които изглеждат блестящо с хромираните си акценти - особено когато индиректното вътрешно осветление превръща интериора във изискано лично пространство. Атмосферата придобива още по-индивидуален характер с възможността за избор на декоративни панели в различни цветове, които впечатляват еднакво и околните през отворения покрив на новия T-Roc Cabriolet.

Сгъваемият покрив

Свободата е винаги с вас

Новият T-Roc Cabriolet буквално открива пред вас безброй нови възможности. Спонтанното желание за пътешествие под открито небе например. Опционалният аеродинамичен дефлектор предотвратява завихрянето на въздуха и едновременно с това намалява шума в купето. А ако времето се развали? Тогава можете просто да затворите мекия покрив - това става в рамките на едва 11 секунди и изисква само едно натискане на бутона на таблото или на ключа с дистанционно управление*. За отварянето му напълно електрическият механизъм се нуждае от 9 секунди**, а за едновременното вдигане и спускане на страничните прозорци също се използва един-единствен бутон. Между другото, автоматичната система за защита при преобръщане зад задните седалки предлага допълнителна сигурност за всички пътници. И така, отворете покрива и сте готови за път!

* Само в съчетание с допълнително предлаганата система ""Keyless Access".

** При скорост на движение до 30 км/ч.

Колела

Истински бижута

Акцентите във вашия T-Roc Cabriolet зависят изцяло от личните ви предпочитания. И в това отношение разполагате с пълна свобода. Стандартното оборудване впечатлява със 17-цоловите алуминиеви джанти "Mayfield", а от ниво на оборудване R-Line моделът се предлага със 17-цолови алуминиеви джанти "Kulmbach"*. Като опция можете да поръчате и превъзходни 18- или 19-цолови модели -със сигурност ще откриете подходящо за вас предложение в нашата продуктова гама.

*Нашите автомобили са оборудвани стандартно с летни гуми.

Комфорт

Седалки

Комфорт на високо равнище

Новият T-Roc Cabriolet акцентира върху комфорта на седалките. По-високата позиция ви осигурява по-добра видимост към пътя, а опционалните лумбални опори (стандартно при ниво на оборудване R-Line) подобряват удобството за гърба. Включените в серийното оборудване на ниво R-Line комфортни седалки Sport също предлагат много добра странична опора за тялото, а луксозния характер на интериора може да се подчертае и с елегантните кожени тапицерии на допълнително предлагания пакет оборудване "Vienna" в различни цветови варианти.

Digital Cockpit

Индивидуална информация

Нима като водач искате да виждате пред вас само показанията на скоростомера и оборотомера? Или предпочитате да имате пред очите си още полезна информация за пътуването? Името на песента, която слушате в момента? Или просто комбинация от различни неща, които ви интересуват? Това вече е буквално пред очите ви и само на една ръка разстояние - просто изберете сами конфигурацията на опционалния Digital Cockpit с диагонал 10,25 инча и висока резолюция и ще виждате точно това, което искате в наситени цветове и с отличен контраст.

Вътрешно пространство

Повече свобода за всичко, което обичате

Не е необходимо човек да се лишава от усещането за простор в един компактен сrossover. Новият T-Roc Cabriolet е създаден с мисълта за впечатляващ простор и комфорт във вътрешното пространство. Благодарение на типичните за SUV модел пропорции на каросерията, той предлага изобилие от пространство в областта на главата и краката на водача и неговия спътник отпред. В големия багажник с обем до 280 литра можете да поберете всичко необходимо както за спонтанни излети, така и за по-дълги пътешествия, а при необходимост сгъваемата облегалка на задната седалка дава възножност за транспорт и на по-големи предмети и може да бъде сгъната директно от багажника с помощта на дистанционния механизъм. Просто оставете зад гърба си сивото ежедневие и се насладете на новата си свобода.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Уверено напред – на пътя и в музиката.

Обичате да слушате музика по време на път? Искате да знаете какво се случва, докато сте в движение? Авангардните инфотейнмънт системи са част от добрия тон в новия T-Roc Cabriolet. На ваше разположение са две нови радиоситеми, едната от които се предлага и с навигационна функция. Изборът е изцяло ваш.

Научете повече

Свързаност

T-Roc Cabriolet е с отлични връзки

We Connect¹⁾ е част от стандартното оборудване на T-Roc Cabriolet и го превръща в изцяло свързан автомобил - вградената SIM карта дава възможност за постоянна онлайн връзка, ако пожелаете. Така актуалната информация за пътнотранспортната обстановка в реално време, стриймингът на музикални файлове от интернет и слушането на онлайн радиостанции стават достъпни навсякъде.²⁾ Приложението We Connect на свой ред ви осигурява пълен поглед върху автомобила по всяко време, а личният ви смартфон се превръща в прибор за дистанционно управление на много нови и полезни функции в автомобила. Така можете да поддържате постоянна връзка с вашия T-Roc Cabriolet - независимо дали шофирате или седите удомно на дивана вкъщи.

Като опция функцията App-Connect може да интегрира вашите смартфон приложения в автомобила. С или без помощта на кабел³⁾, но винаги лесно и без проблеми.

Още за We Connect

Мобилна телефония

Оставете ръцете си на волана. И зарядния кабел вкъщи

Искате да шофирате безопасно и да водите спокойно разговор по телефона? Това е напълно възможно - едновременно и колкото дълго пожелаете. В новия T-Roc Cabriolet можете да телефонирате с ръце на волана и да зареждате смартфона си безжично с опционалния интерфейс "Comfort":

  •     Разговорно устройство с вграден в тавана микрофон
  •     Висококачествен звук от вградените високоговорители
  •     Индукционно (безжично) свързване с външната антена
  •     Отделение отпред с USB гнездо (Typ C) и индуктивна функция за зареждане за смартфони с Qi стандарт

Повече информация за T-Roc Cabriolet:

Какво още може да ви предложи новия T-Roc Cabriolet? Можете да научите тук.

1) За използване на услугите We Connect е необходимо да разполагате с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезете в We Connect с вашето потребителско име и парола. Освен това трябва да имате сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си в интернет на адрес www.portal.volkswagen-we.com и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период. Използването на мобилните онлайн услуги We Connect се осъществява посредством вградена в автомобила връзка с интернет. Произтичащите от това разходи за мобилен пренос на данни в рамките на територията на Европа и на покритието на мобилните мрежи с изключение на услугите "Streaming & Internet" се поемат от Volkswagen AG. За използване на услугите "Streaming & Internet" и на вградената Wi-Fi точка за достъп до интернет, е необходимо закупуването на мобилен план за пренос на данни на съответната цена от външния мобилен оператор "Cubic Telecom", който може да се използва в рамките на покритието на мобилната мрежа в многобройни държави в Европа. Информация за цените и поддържаните държави можете да намерите в интернет на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива, използването на интернет и хибридни радиостанции, както и на мултимедиен стрийминг, може да се осъществи с помощта на мобилно устройство (напр. смартфон), което притежава съответната функционалност и може да се използва като мобилна WLAN точка за достъп до интернет. В този случай съответните услуги ще бъдат достъпни само на основата на съществуващ или на специално сключен за тази цел договор за ползване на мобилни телефонни услуги между вас и вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на мобилната мрежа. Преносът на данни от интернет в мобилната мрежа може да доведе до допълнителни разходи (напр. такси за роуминг) в зависимост от конкретните тарифи във вашия договор с оператора и по-специално при работа в чужбина. За използване на безплатното приложение We Connect App трябва да разполагате със смартфон с операционна система iOS или Android, както и със SIM карта с възможност за пренос на данни като част от съществуващ или специално сключен договор с мобилен план между вас и вашия мобилен оператор. Предлагането на описаните в пакетите отделни услуги от гамата на We Connect и We Connect Plus може да се различава в отделните държави. Услугите са на разположение в съответно договорения период на валидност на договора и подлежат на възможни промени в съдържанието, респ. на прекратяване в периода на валидност на договора. По-подробна информация можете да намерите в интернет на адрес portal.volkswagen-we.com и при вашия Volkswagen дилър, а информация за условията и тарифите на мобилните услуги можете да намерите при мобилния си оператор.

2) Предлага се само при навигационната система "Discover Media".

3) Безжичното свързване с App Connect е възможно само с помощта на Apple CarPlay™.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип