Затваряне на менюто
Затвори

Е-волюцията на автомобила продължава. Моделът e-Golf.

Особено на кратки дистанции, като тези в градовете, чисто електрическото задвижване е идеално мобилно решение. Но с e-Golf може да излезете и извън града, тъй като благодарение на комбинирания пробег (WLTP)* изминавате  до 231 км.

Технологията

Вашият e-Golf (разход на енергия, измерен в кВт/100 км: комбиниран 13,2 (16 цола) до 14,1 (17 цола); CO₂ емисии комбинирани, г/км: 0)* се изправя пред изискванията на времето и изпълнява съвременните очаквания: мощният, почти безшумен електродвигател осигурява внушително ускорение, но едновременно с това е икономичен. А интелигентното управление на зареждането улеснява зареждането на Вашия e-Golf.

 

Електрическо задвижване
Пробег
Възможност за зареждане
Устойчивост

Динамиката на днешния ден: електромоторът на e-Golf.

Да управлявате автомобил с електромотор носи повече удоволствие, отколкото може би предполагате. Защото тук максималният въртящ момент е наличен още от минимални обороти, а благодарение на едностепенната трансмисия ускорението става без никакви прекъсвания на тягата.

Мислете за околната среда и стигнете по-далеч.

Благодарение на комбинирания пробег от до 231 км (WLTP)* e-Golf Ви отвежда по-далеч. Възможността за избор на различни профили на шофиране може да подпомогне особено ефективен начин на шофиране – или пък
да оптимизира настройките на автомобила за повече динамика или съответно повече комфорт.

Ето колко е просто да заредите Вашия е-Golf.

С помощта на различните възможности за зареждане Вие сами избирате къде и как да заредите с електроенергия Вашия e-Golf.

Ограничете изхвърлянето на CO₂ емисии, а не Вашата мобилност.

С e-Golf шофирате автомобил, който се изправя пред предизвикателствата на нашето време и отговаря на съвременните изисквания. Ако изберете да зареждате с екологичен ток, тогава не допринасяте за вредните емисии на локално ниво.

Екстериор
Вътрешно пространство
Светлини
Колело от лека сплав

С e-Golf ще се показвате с удоволствие между хората.

Всеки ще забележи, че шофирате необикновен Golf. e-дизайнът със специфичния облик на фаровете в LED техника, сините дизайнерски елементи и аеродинамичните подобрения придават на електроавтомобила неговия индивидуален характер.

Насладете се на съвременен дизайн с интуитивно управление.

Във Вашия e-Golf не само задвижването е ориентирано към бъдещето. Във вътрешното пространство ще Ви посрещнат стилно подбрани дизайнерски елементи и една добре структурирана подредба на е-специфичните показатели.

Осветете пътя с ефективна технология.

Пестенето на енергия е част от концепцията на e-Golf. Затова всички светлини блестят в иновативната LED технология – с голям светлинен поток и нисък разход на електричество.

Тези колела Ви помагат да пестите енергия.

Серийно предлаганите 16-цолови колела от лека сплав „Astana“, със своята оптимална аеродинамика и подобрено съпротивление на търкаляне на контактните повърхности, подчертават природосъобразната и щадяща по отношение на локалните нива на вредни емисии ориентация на Вашия e-Golf.

Навигация
Car-Net
Мобилна телефония

С един прост жест в правилната посока.

Една инфотеймънт система не би могла да предложи нещо повече от опционалната навигационна система Discover Pro: от иновативното управление с жестове, през отличните функции за развлечение и разнообразните възможности за свързване, чак до първокласното изображение на картите.

Използвайте интернет във Вашия e-Golf. А Вашия смартфон като дистанционно управление.

Интернет в автомобила при Volkswagen се казва Car-Net. Зад него се крият обслужване, практични услуги и помощни приложения. Така Вашият смартфон може дори да се използва за дистанционно управление на Вашия e-Golf.

За да общувате по-лесно.

Изкажете се докрай. Но, моля, дръжте и двете си ръце на волана. За целта новият e-Golf Ви предлага опционално два удобни телефонни интерфейса.

Асистиращи системи

..Интелигентните асистиращи системи за водача във Вашия e-Golf допринасят за повече комфорт и могат да Ви помогнат да се справите и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

„Front Assist“ и ACC
Асистент за задръствания и „Emergency Assist“
Сензор „Blind Spot“

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Чрез опционалното автоматично регулиране на дистанцията ACC сте по-спокойни на път. Серийно оборудваната система за наблюдение на зоната пред автомобила „Front Assist“ Ви очаква с функцията за аварийно спиране в градски условия и система за разпознаване на пешеходци.

За да продължите напред, дори когато движението е почти спряло.

Интернет в автомобила при Volkswagen се казва Car-Net. Зад него се крият обслужване, практични услуги и помощни приложения. Така Вашият смартфон може дори да се използва за дистанционно управление на Вашия e-Golf.

Така Вашият e-Golf помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.**

Опционалният сензор „Blind Spot“ с асистент за излизане от паркомясто Ви предупреждава по време на движение, в рамките на възможностите на системата, за автомобили в мъртвата точка. При излизане назад от паркомясто той наблюдава периметъра отзад и встрани от Вашия автомобил.


Комфорт

Настанете се удобно във Вашия e-Golf. Неговото обширно базово оборудване, безпроблемното боравене и многото комфортни екстри допринасят за това, да се наслаждавате безгрижно на всеки ден с него.

Комфорт на седене
Комфорт при пътуване
Кожено оборудване „Vienna“
Active Info Display

Облегнете се назад.

С добре обмисления си дизайн седалките на Вашия e-Golf са приятни за очите и предлагат висок комфорт за гърба. Особено за дълги разстояния гарантираното високо ниво на удобство е за предпочитане.

Пристигнете по-спокойни.

Серийно оборудваната климатична инсталация Air Care Climatronic и Active Info Display превръщат всяко пътуване с Вашия e-Golf в незабравимо преживяване.

Превърнете купето в салон.

Създайте своя собствена комфортна зона: с високо качество и мекота при допир Ви предлага опционалният кожен салон „Vienna“ с комфортни седалки за шофьора и предния пасажер една среда от висок клас.

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип