Porsche Sofia Iztok

Добре дошли във вашата комфортна зона

Комфорт при управление на функциите

Със своята система от дигитални дисплеи вашият Golf ви осигурява високо равнище на комфорт при управление на функциите: Серийният, 25,4-сантиметров (10 инча) комбиниран инструменталне прибор Digital Cockpit в комбинация с 20,95-сантиметровия (8,25 инча)1 екран на радиото "Composition Media" пренася бъдещето директно в интериора на вашия автомобил.
В допълнение към това, вие можете да управлявате редица настройки и системи с помощта на жестове или гласови команди2. На практика това означава: по-малко бутони, повече комфорт за вас. С предлагания като опция Head-up-дисплей фокусът на вниманието ви винаги остава концентрирано върху пътя.  Защото благодарение на тази технология получавате всички важни информации под формата на прожектиран образ върху челното стъкло, директно в зрителното ви поле.

1Като опция с 25,4-сантиметров (10 инча) тъчскрийн "Ready 2 Discover" и Discover Media. С "Discover Pro" се превръща в Innovision Cockpit.

2Гласовото управление се предлага в комбинация с опционалните навигационни системи "Ready 2 Discover" "Discover Media" или "Discover Pro".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип