Porsche Sofia Iztok

Насладете се на бомбастичен звук.

Музика без бас не Ви доставя удоволствие? Опционалната озвучителна система "beats" на озвучителните експерти от BeatsAudio Ви позволява от всяко място на Вашия T-Cross да се наслаждавате на първокласен звук. За вибрациите в корема се грижи допълнителният субуфер с дълбоките си басове. Всички боксове се захранват от 8-канален усилвател с мощност 300 вата, който е достатъчно мощен, за да впечатли и въодушеви Вас и Вашите спътници.

Слушайте до 6 месеца безплатно музика от Apple.*

Volkswagen Car-Net вече Ви предлага още повече предимства: очакват Ви до 6 месеца Apple Music с избор от 50 милиона песни, които можете да слушате мобилно на Вашия смартфон iPhone или Android, както и на Вашия лаптоп или през CarPlay във Вашия Volkswagen. Възползвайте се от многобройни акценти като Liveradio Beats 1 Radio, актуална културна информация и ексклузивно съдържание - на стрийм или офлайн, но винаги без прекъсване за реклами.

 

* Важи само за индивидуални членове; 3 безплатни месеца при съществуващо членство; не може да се комбинира с други оферти и промоции; след изтичане на безплатната фаза членството се удължава автоматично. Кодът е валиден 12 месеца. Кодът на ваучера не е за препродажба, няма парична стойност и няма да бъде заменен в случай на загуба или кражба. Важи само за Apple Music в Австрия. Изисква се iTunes акаунт. Прилагат се условията на Apple Media Services; условията, приложими за Вашата страна, ще намерите на https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Трябва да сте на поне 13 години и да пребивавате в страната на достъпа до магазина, където който осребрявате кода. Необходими са съвместими продукти и услуги. Apple Music е регистрирана търговска марка на Apple Inc. Apple не е участник или спонсор на тази промоция.

Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип