Ето как вашият e-Golf ви помага да сменяте лентите и да излизате от парко място.

Ако автомобил се приближава отзад и не може да бъде видян във външните огледала или в огледалото за задно виждане, той е в опасната мъртва зона. Преди да смените лентата на движение, верният поглед зад рамо помага - и сега, това прави и опционалният сензор за мъртвата зона. При скорост от 15 км/ч, сензорът може да ви предупреди чрез светеща LED икона във външното огледало на вашия е-Golf. Ако все пак включите мигач, светлината започва да мига по-ярко и по-бързо и насочва вниманието ви към превозното средство в мъртвия ъгъл на зрителното поле.

В комбинация със Асистент за спазване лентата на движение Lane Assist, сензорът може дори да използва коригираща намеса във волана, за да ви предупреди, в рамките на системните ограничения, преди да смените лентата на движение.

От своя страна, Rear Traffic Alert ви подпомага когато излизате на заден ход от паркомясто, в рамките на възможностите на системата. Сензори в задните брони следят преминаващия трафик зад автомобила. Ако друг автомобил, колоездач или пешеходец ви приближава отстрани, ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал и индикация върху дисплея на Инфотейнмънт системата. Ако не реагирате навреме, системата може да смекчи или дори да предотврати неизбежен сблъсък чрез извършване на спирачна намеса.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият e-Golf.