Продължаваме напред, когато почти нищо не се движи

 

Опционалният Асистент при задръствания Traffic Jam Assist използва изпитани функции като Система за автоматичен контрол на дистанцията (ACC) и Система за спазване на лентата на движение Lane Assist, за да ви осигури лесно и спокойно шофиране в задръствания. Така вашият e-Golf ще следи превозното средство отпред и автоматично ще управлява газта и спирачките в рамките на системните ограничения. 

Опционалният Асистент при аварийни ситуации Emergency Assist се задейства автоматично, когато не отчита реакция от страна на шофьора, въпреки предупрежденията от системата. В такива ситуации системата сигнализира водача и предупреждава пътниците и останалите участници в движението със спирачни сътресения, акустични сигнали, аварийни светлини и леки движения на волана. Ако водачът въпреки всичко това не поеме контрол над автомобила, той ще спре по контролиран от системата начин. Това позволява да бъдат предотвратени произшествия в рамките на системните ограничения. Асистентът при задръствания и този при аварийни ситуации са част от Пакет асистиращи водача системи.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият e-Golf.