Вижте точно информацията, която искате да видите.

Чрез Active Info Display можете да се насладите на преимуществата на комбиниран уред с голям TFT цветен дисплей с висока резолюция и диагонал 31 см (12,3 цола).

Благодарение на различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера, скоростомера и километража.

Тези профили могат бързо и лесно да бъдат сменяни от мултифункционалния волан: Според необходимостта можете например да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. Индикационната площ може да бъде още по-добре оползотворена, ако включите визуализирането на допълнителни данни между двата кръга.

Вие ще решите дали да виждате навигационната карта на Active Info Display или класически върху екрана на уреда. Чрез "Discover Pro" и двата варианта на изображение са на Ваше разположение.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип