За да продължите напред, дори когато движението е почти спряло.

Опционалният асистент за задръстване използва доказани функции като автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за следене на пътната лента "Lane Assist", за да осъществи удобно полуавтоматично шофиране в условията на задръстване. Така Вашият e-Golf следва автомобила отпред и автоматично управлява газ и спирачка в рамките на възможностите на системата. При това автомобилът се задържа в лентата.

Опционалният "Emergency Assist" се намесва автоматично, когато не може да установи активност на шофьора и въпреки предупреждението няма реакция. Тогава системата опитва чрез тласъци на спирачките, предупредителни сигнали, аварийни светлини и контролирани последователни завъртания на волана в противоположни посоки, оставайки в собствената лента за движение да предизвика реакция във водача, както и да предупреди спътниците и другите участници в движението. Ако водачът не поеме управлението на автомобила, същият се привежда в покой с контролирана интервенция.Това позволява предотвратяване на инциденти в рамките на системните възможности.

Асистентът за задръстване и "Emergency Assist"са част от пакета Асистиращи системи за водача.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип