Осветете пътя с ефективна технология.

Светоизлъчващият диод LED е гениално изобретение, станало незаменимо в съвременните технологии. В сравнение с една крушка, която отдава много енергия във формата на топлина, а не във формата на светлина, LED е истинско чудо за енергийно спестяване. В допълнение, той е много по-траен и безотказен.

В e-Golf ще намерите светодиоди с многообразно приложение,преди всичко на предните и задните фарове. Изцяло LED фаровете с подобен на дневната светлина цвят разпространяват приятна светлина и предлагат едновременно добро осветяване на пътното платно. Характерните C-контури на LED дневните светлини са повече от елемент на дизайна, тъй като повишават видимостта на Вашия автомобил. С това се отличават и красиво оформените LED задни светлини. 

Особен акцент са иновативните динамични мигачи: анимирана светлинна лента, която показва посоката на завиване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип