С e-Golf ще се показвате с удоволствие между хората.

Футуристичен и въпреки това познат: характерният Volkswagen e-дизайн предлага, освен типичните сини елементи, многобройни атрактивни акценти, които облагородяват e-Golf не само визуално. Към това спадат освен фаровете, изпълнени изцяло с LED диоди в цвят близък до дневната светлина, но и забележителните LED дневни светлини с характерната С форма и всичко това при повишен светлинен поток и нисък разход на енергия. 

16-цоловите алуминиеви джанти "Astana" с оптимизирано тегло и гумите с подобрено съпротивление при търкаляне допринасят допълнително за ефективността. В комбинация със спойлера на ръба на покрива придават на e-Golf още по-динамична визия. Така се подобрява аеродинамиката, което освен всичко останало има позитивно влияние върху изминатото разстояние.

И погледнат отзад e-Golf очарова: с LED техниката на задните светлини и осветлението на регистрационния номер.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип