Тези колела Ви помагат да пестите енергия.

Понеже колелата на Вашия e-Golf не само изглеждат изключително добре, но и се движат изключително икономично, може спокойно да се нарекат "завършена работа". Серийните алуминиеви джанти "Astana" 6,5 J x 16 с блестяща повърхност и гумите с оптимизирано съпротивление при търкаляне доразвиват темата за ефективността. В допълнение тук отново се демонстрира приятният съпътстващ ефект на аеродинамичните оптимизации: те допринасят за плавния и динамичен дизайн. Така със сигурност ще привлечете погледите не само на очарованите от техниката.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип