Облегнете се назад.

Моделът e-Golf серийно е оборудван с висококачествени комфортни седалки, както и със здрав и устойчив на износване материал в дизайн "Zoom". Това радва не само окото, но и гърба Ви. Дори при дълги пътувания седите удобно и ненатоварващо.

Характерните за e-дизайна сини декоративни шевове върху кожения волан и върху маншона на скоростния лост придават на висококачественото оборудване стилен завършек, а на Вашия e-Golf - съвременен облик.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип