Пристигнете по-спокойни.

Серийната климатична инсталация "Air Care Climatronic" във Вашия e-Golf може да се погрижи за уюта във вътрешното пространство през всеки сезон. А благодарение на серийното подгряване на челното стъкло стъргането на лед през зимата е минало.

Посредством също така серийно предлагания мултифункционален централен дисплей "Premium" винаги разполагате с множество важни данни в компактна форма пред Вашия поглед. На мястото на класическия оборотомер, приборът за измерване на енергията показва информация за изразходваната енергията, докато друг самостоятелен кръгъл прибор дава информация за максималната налична мощност.

Опционалното амбиентно осветление насочва погледа към различни прибори и придава на ергонометричния кокпит с осветени в синьо декоративни и прагови лайстни една особена атмосфера.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип